Musaca de legume cu sos tomat 9226 Retete Mancaruri Cu Legume Si Zarzavaturi
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Musaca de legume cu sos tomat Mancaruri cu legume si zarzavaturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Musaca de legume cu sos tomat

 
Inapoi
Mazare verde cu smantana
Sus
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Inainte
Paine alba
Titlu
Musaca de legume cu sos tomat
Ingrediente
Pentru 10 portii: 1,500 kg cartofi, 400 g morcovi, 400 g spanac, 200 g mazare conservata, 200 g ceapa, 1 legatura verdeata, 100 g unt, 100 g faina, 100 g smantana, 3 oua, 50 g pesmet, 500 g sos tomat (vezi reteta), sare, piper, dupa gust.
Mod de Preparare
Cartofii se spala si se fierb in coaja, se racesc, se curata, si se taie rondele. Spanacul se curata, se spala, se scurge si se opareste; dupa racire se scurge si se taie mai mare. Morcovii si ceapa se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare; dupa fierbere si racire se taie felioare. Din smantana frecata, faina si 1/2 din cantitatea de unt, cu putina zeama, se pregateste un sos mai subtire in care se adauga: morcovii, ceapa, cartofii, spanacul, mazarea scursa si spalata in apa rece, verdeata, ouale batute spuma si piperul. Se amesteca componentele usor, se potriveste gustul. Compozitia pregatita se rastoarna intr-o tava unsa cu restul de unt, tapetata cu pesmet. Se introduce la cuptor pentru rumenire cca 15 - 20 minute. Cand s-a rumenit, se scoate din cuptor si se portioneaza. Se serveste cu sosul tornat, pus deasupra.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 508
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pasta Primavera Vegetariene
O mana buchetele de broccoli, o ceapa taiata, un dovlecel, o cana pastai, un ardei taiat bucatele, o...
 
Legume Gratinate
100 g spanac, 100 g mazare, 200 g fasole verde din conserva, 300 g paste, 300 g cartofi, sare, piper...
 
Urzici Cu Maioneza
1 kg urzici, 4 linguri cu virf de maioneza, o lingura de hrean ras, 3 catei de usturoi ...
 
Budinca De Morcovi Cu Unt
700 gr morcovi, 3 oua, 2 linguri pesmet, 3 linguri unt, 1 pahar lapte, sare ...
 
Conopida Cu Brinza
450 g conopida, desfacuta in buchetele, 25 g unt, cite un ardei rosu, verde si galben, 25 g faina al...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare