Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Muschi la tava Preparate din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Muschi la tava

 
Inapoi
Muschi la frigare
Sus
Preparate din carne
Inainte
Rosbraten
Titlu
Muschi la tava
Ingrediente
1,500 kg muschi, 100 g slanina, 500 g zarzavat, morcov, telina, praz, patrunjel, 1 lingura unt sau untura, 1/2 ceasca bulion de carne, sare, piper, dupa gust
Mod de Preparare
Curatam carnea si o stergem cu un servet ud fara sa o spalam. Impanam pe ambele parti cu slanina sau invelim cu slanina muschiul si il legam cu sfoara, dandu-i forma regulata (la fel de groasa pe toata lungimea). Apoi dam sare si piper. Punem muschiul la tava, turnam deasupra unt fierbinte, adaugam zarzavat taiat marunt si dam la cuptor incins. Dupa ce muschiul se rumeneste, domolim focul. La sfarsit turnam in tava bulionul de carne si udam mereu friptura cu sosul care se formeaza. Scoatem muschiul, desfacem sfoara si lasam friptura sa se racoreasca putin pe masa. Apoi, cu un cutit ascutit, taiem felii subtiri pe care le asezam in farfurie, dupa forma muschiului. Luam grasimea de prisos de pe sos si il strecuram, servindu-l la friptura. Impanatul fripturii tinde sa fie inlocuit cu invelitul in slanina, deoarece prin intepaturile facute se scurge sucul carnii.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Preparate din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 511
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne
Chiftelute Cu Sos (marinate)
700 g carne, 50 g grasime de la rinichi, miez de paine, sare, piper, 2 oua, 1 lingura bulion de carn...
 
Parjoale
750 g carne (cap de muschi), 250 g grasime de la rinichi, 2 1/2 felioare paine alba, lapte pentru mu...
 
Dovlecei Umpluti Cu Carne
3 dovlecei cu diametrul de 5-6 cm,200 g carne,50 g orez,sare,piper,1/2 l suc de rosii,100 ml smintin...
 
Chiftele Marinate
1/4 carne , 50 g franzela, 50 g ceapa, 3 catei usturoi, 250 ml suc de rosii, o foaie de dafin, fa...
 
Pui Cu Mazare
Pentru 10 portii: 2,500 kg pui, 200 ml ulei, 1 kg mazare fiarta, 200 g ceapa, 100 g faina, 150 g pa...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare