Ochiuri romanesti in cuib de parizer 8787 Retete Aperitive Cu Cartofi
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

OCHIURI ROMANESTI IN CUIB DE PARIZER Aperitive cu Cartofi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

OCHIURI ROMANESTI IN CUIB DE PARIZER

 
Inapoi
MARGARETE CU BRINZA
Sus
Aperitive cu Cartofi
Inainte
OUA TARI CU SOS GRECESC
Titlu
OCHIURI ROMANESTI IN CUIB DE PARIZER
Ingrediente
Patru felii de parizer de 4-5 mm grosime, 30 g unt sau untdelemn, 4 oua.Pentru piure: 1/2 kg cartofi, 30 g unt, 2 linguri de lapte, 50 g cascaval sau brinza telemea.
Mod de Preparare
Feliile de parizer se prajesc in unt sau in untdelemn numai pe o parte, fara sa li se indeparteze membrana (intestinul); la caldura, aceasta se micsoreaza si feliile se vor stringe, ca niste cuiburi.In fiecare cuib, se pune cite un ochi. Se pot servi ca atare, sau asezate pe un soclu din piure de cartofi. Piureul se pune intr-un vas rezistent la foc uns putin cu grasime si tapetat cu faina sau pesmet, incare sa incapa cuiburile de parizer, unele linga altele. Se presara cu cascaval ras.
Mod de Servire
Se dau la cuptor cu 6-7 minute inainte de servire.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 28
Voturi: 6
5
Aperitive
Aperitive cu Cartofi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1903
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Cartofi
Margarete Cu Brinza
4 felii franzela de 2 cm grosime (cca 200 g ), 200 ml lapte, 4 oua, 50 g, cascaval sau parmezan ras,...
 
Conopida Cu Maioneza
600-800 g conopida, 300 g maioneza, 100 ml smintina, marar, patrunjel ...
 
Aperitiv Din Brinza De Vaci
1/2 kg brinza de vaci, 150 g smintina proaspata groasa, chimen, ceapa ...
 
Tartine Cu Sos Alb Cu Ciuperci
30 g unt, 30 g faina, 150 ml lapte, 10 ml smintina, 100 g brinza, 250 g ciuperci ...
 
Cartofi Frantuzesti
700-800 g cartofi, 4 oua, 200-300 ml smintina, 50 g unt, 30 g pesmet, sare ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare