Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

OUA TARI CU SOS GRECESC Aperitive cu Cartofi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

OUA TARI CU SOS GRECESC

 
Inapoi
OCHIURI ROMANESTI IN CUIB DE PARIZER
Sus
Aperitive cu Cartofi
Inainte
SNITEL UMPLUT CU MUSCHI DE PORC SAU DE VITEL, PIEPT DE PUI, DE CURCAN, CARNE DE IEPURE DOMESTIC
Titlu
OUA TARI CU SOS GRECESC
Ingrediente
4 oua, 50 ml ulei, 2-3 linguri de apa, 1/2 lingurita sare, un virf de cutit cu piper, 15 ml lamiie.
Mod de Preparare
Ouale fierte tari sau cleioase, se taie in sferturi si se aseaza cu galbenisul in sus. Uleiul, apa, sarea si lamiia se amesteca cu acest sos se stropesc bine ouale cit sunt calde. Ouale se pot stropi si cu mujdei preparat din 2-3 catei de usturoi, presarati cu 1/2 linguri cu apa, o lingura de zeama de lamiie, 2 linguri de ulei si un virf de cutit de piper.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 2
Voturi: 2
1
Aperitive
Aperitive cu Cartofi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1427
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Cartofi
Dovlecei Cu Maioneza
2-3 dovlecei mai tineri, sare, 250-300 g maioneza, sau alte sosuri maioneza, ca si la conopida ...
 
Snitel Umplut Cu Muschi De Porc Sau De Vitel, Piept De Pui, De Curcan, Carne De Iepure Domestic
Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel, patrunjel, ceapa, usturoi, maslin...
 
Ciuperci Cu Marar
1/2 Kg ciuperci, 100 ml untdelemn, o lingurita cu virf marar taiat marunt, o ceapa, 1/4 suc de rosii...
 
Coltunasi Cu Brinza
Aluatul: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml untdelemn Umplutura: 1/4 kg brinza telemea, un ou...
 
Tartine Cu Ciuperci
150 mg unt, 50 g cascaval sau parmezan, 250 g ciuperci, oceapa de marime mijlocie, 2 linguri untdele...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare