Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Oua umplute Aperitive cu Oua

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Oua umplute

 
Inapoi
Oua umplute
Sus
Aperitive cu Oua
Inainte
Papra moldovenelasca
Titlu
Oua umplute
Ingrediente
Pentru 10 portii: 10 oua fierte tari, 30 g mustar, 50 g smantana, 3 g piper, 50 g verdeata, 50 g unt, 20 g sare, 100 g salata verde (decor).
Mod de Preparare
Ouale se curata de coaja si se taie in jumatati pe lungime. Se scot galbenusurile si se amesteca cu mustarul, smantana si untul frecat spuma, se condimenteaza si se adauga 1/2 din cantitatea de verdeata. Cu pasta obtinuta se umple jumatatile de oua cu posul prevazut cu sprit. Se decoreaza cu restul de verdeata. Se servesc ca gustari, aranjate pe o frunza de salata. Ouale se pot umple si cu o pasta se amesteca ambele componente pana la omogenizare. Daca pasta este prea groasa, se subtiaza cu putin lapte dulce sau smantana, incluzand si galbenusul in compozitia acestora.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Aperitive
Aperitive cu Oua
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 551
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Oua
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
4 oua, 2 buc ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu virf de unt, 2 linguri de coniac, sare, piper,...
 
Oua Surpriza Cu Sos Picant
6 oua, 30 gr unt, o lingura sunca tocata, o lingurita pasta de sardele, o lingurita ceapa tocata ma...
 
Polenta Cu Ou
Malai, apa, sare, oua, parmezan ...
 
Omleta Valentina
3 oua, suc de sfecla rosie, ulei, sare, condimente ...
 
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
6 oua, 150 gr telemea de oi rasa, 2 linguri marar tocat fin, 2 linguri ulei, sare ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare