Oua umplute 9316 Retete Aperitive Cu Oua
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Oua umplute Aperitive cu Oua

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Oua umplute

 
Inapoi
Masline marinate
Sus
Aperitive cu Oua
Inainte
Oua umplute
Titlu
Oua umplute
Ingrediente
10 oua de gaina sau de rata, 1 galbenus, 1 ceapa, 200 g ficat de vitel de lapte, 50 g unt proaspat, 1 lingura unt pentru prajit, maioneza.
Mod de Preparare
Fierbem ouale in apa rece. Dupa ce apa incepe sa clocoteasca, le lasam la foc 8-10 min. Cand le scoatem turnam peste ele apa rece. Le curatam de coaja, le taiem in doua si scoatem galbenusurile. Retezam usor partea bombata a albusului, pentru a le asaza mai bine pe farfurie. Spalam ficatul si il fierbem il lapte. Cand este fiert, il prajim foarte putin intr-o tigaie cu unt fierbinte, pana incepe sa se ingalbeneasca. In aceeasi tigaie prajim si ceapa pana se face moale si aurie. Apoi trecem de doua ori prin masina ficatul impreuna cu ceapa si, dupa gust, amestecam cu putin mustar intr-un castron mic. Frecam galbenusurile rascoapte cu untul netopit. Adaugam ficatul, galbenusul crud, piper, sare dupa gust si frecam pana se face totul ca o pasta. Cu aceasta compozitie umplem albusurile, fara a le murdari pe dinafara. Asezam ouale umplute pe o farfurie, la distanta unul de altul, si cu un sos gros de maioneza ungem din plin fiecare ou, pana nu se mai vede, pastrand insa forma oului. Garnisim maioneza cu gogosar taiat in suvite subtiri, facand un cerc mic rosu pe oua, sau asezand crucis feliutele de gogosar, cu un fir mic de marar la mijloc, ca o floricica. De asemenea putem garnisi cu masline mari, taite suvite, asezand la mijloc o capera desarata, sau un aspic galben, taiat in cuburi si imprastiat la intamplare intre oua.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Aperitive
Aperitive cu Oua
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 547
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Oua
Oua Umplute
10 oua de gaina sau de rata, 1 galbenus, 1 ceapa, 200 g ficat de vitel de lapte, 50 g unt proaspat,...
 
Pirjolute De Dovlecei
2-3 dovlecei , 4 oua, faina cit cuprinde, sare, piper si eventual sunca presata taiata cubulete mici...
 
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
6 oua, 10-15 masline, 1 ceapa mica, 6-7 linguri sos de sardele ...
 
Oua Cu Sos Picant
6-8 oua, 500 gr smintina, o lingurita zahar, 1/2 lingurita sare, 1-2 buc castraveti murati, patrun...
 
Ochiuri Cu Smintina
6-12 oua, 1 pahar smintina, sare ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare