Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Parfait de cacao Inghetate

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Parfait de cacao

 
Inapoi
Parfait cu capsuni si fistic
Sus
Inghetate
Inainte
Parfait de iaurt
Titlu
Parfait de cacao
Ingrediente
70 gr cacao, 100 gr zahar, 4 oua, 400 gr frisca
Mod de Preparare
Se fierbe la foc foarte mic cacao cu zaharul si putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se freaca galbenusurile batute separat, iar apoi frisca. Se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pun la inghetat.
Mod de Servire
Timp Preparare:
25 min.
Punctaj: 9
Voturi: 5
2
Dulciuri
Inghetate
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2163
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Inghetate
Inghetata De Alune Cu Ciocolata
150 g zahar tos, 3 oua, 1/2 l lapte, 100 g alune, 2 batoane (sau o jumatate dintr-o bucata) ciocolat...
 
Inghetata De Lamiie
5 lamii mari, 1 litru de apa, 360 g de zahar ...
 
Inghetata De Caise Cu Suc De Lamiie
300g zahar, 300 g caise decojite si strivite, zeama de la 2 lamii, 60 ml apa ...
 
Inghetata Din Cirese Amare
1L zeama de cirese, 500 ml de apa, 500 g de zahar ...
 
Inghetata De Suc De Fructe
1 kg zahar, 1 kg fructe de sezon, 1 litru apa ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare