Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Parfait de cacao Inghetate

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Parfait de cacao

 
Inapoi
Parfait cu capsuni si fistic
Sus
Inghetate
Inainte
Parfait de iaurt
Titlu
Parfait de cacao
Ingrediente
70 gr cacao, 100 gr zahar, 4 oua, 400 gr frisca
Mod de Preparare
Se fierbe la foc foarte mic cacao cu zaharul si putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se freaca galbenusurile batute separat, iar apoi frisca. Se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pun la inghetat.
Mod de Servire
Timp Preparare:
25 min.
Punctaj: 9
Voturi: 5
2
Dulciuri
Inghetate
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2139
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Inghetate
Parfait De Iaurt
2 cutii mici iaurt, 150 gr zahar pudra, zeama de la o lamiie, 2 linguri dulceata de trandafiri sau ...
 
Inghetata Cu Caise
400 g caise, 200 g brinza de vaci, 180 g zahar, 200 g frisca, 1 paharel cu lichior, vanilie sau zaha...
 
Inghetata De Zmeura Si Lamiie
1 kg zmeura strivita, 250 g zahar, 1 litru apa, zeama de la 2 lamii ...
 
Inghetata De Visine Cu Zeama De Lamiie
1L zeama de visine, 350 g zahar, 1 pahar apa, zeama de la 1 lamiie ...
 
Inghetata Din Lapte Si Oua
1 litru lapte, 350g zahar, 8 oua, o esenta oarecare (cafea, cacao, vanilie, ciocolata, zahar ars etc...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare