Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Parfe cu cacao Inghetate

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Parfe cu cacao

 
Inapoi
Parfait nescafe
Sus
Inghetate
Inainte
Parfe de ciocolata
Titlu
Parfe cu cacao
Ingrediente
10 linguri zahar, 5 oua intregi, 2 linguri cacao
Mod de Preparare
Se amesteca cele 2 linguri de cacao cu 9 linguri de zahar si cu 5 linguri de apa. Se fierbe pina da in clocot dupa care se raceste si se adauga pe rind 5 galbenusuri amestecindu-se compozitia bine. Separat, se bat albusurile cu o lingura de zahar. Dupa ce albusurile sint batute bine se amesteca usor cu compozitia de sus si cu frisca (batuta in prealabil). Se introduce la congelator pina a doua zi.
Mod de Servire
Se serveste cu frisca deasupra
Timp Preparare:
20 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Inghetate
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1665
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Inghetate
Inghetata De Capsuni, Zmeura, Fragi
300 g zahar pudra, 4 pahare pulpa de fructe, 1 pahar lapte, 1 albus ...
 
Inghetata Prajita
Cozonac, inghetata, esenta de vanilie, ou, drojdie uscata, faina de grau, zahar, baie de ulei(2 l) ...
 
Inghetata De Ciocolata
6 galbenusuri, 300 g zahar, 1 litru lapte, 100 g ciocolata sau 50 gr cacao, vanilie ...
 
Inghetata De Fructe Cu Lapte
1 pahar de zahar tos, 1 pahar zeama de fructe, 3/4 pahar lapte nefiert ...
 
Inghetata De Zahar Ars
1 litru lapte, 1 kg zahar, 8 galbenusuri ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare