Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Parfe de ciocolata Inghetate

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Parfe de ciocolata

 
Inapoi
Parfe cu cacao
Sus
Inghetate
Inainte
Parfe de ciocolata cu frisca
Titlu
Parfe de ciocolata
Ingrediente
300 gr. zahar, 100 gr. ciocolata, 4 galbenusuri, 1L lapte, 1L frisca batuta
Mod de Preparare
Se topeste ciocolata in laptele fiert. Se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna, cite putin, ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pina se imbraca lingura. Se raceste. Se amesteca cu frisca si se toarna in casetele de la frigider sau intr-un vas care se da la gheata.
Mod de Servire
Timp Preparare:
30 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Inghetate
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1332
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Inghetate
Inghetata Din Lapte Si Oua
1 litru lapte, 350g zahar, 8 oua, o esenta oarecare (cafea, cacao, vanilie, ciocolata, zahar ars etc...
 
Inghetata Vanilata
4 pahare cu lapte, 2 pahare cu zahar, 3 oua, 2 plicuri cu zahar vanilat, un virf de cutit de sare, 2...
 
Inghetata De Capsune
2 oua 200 g zahar 1 pachetel zahar vanilat 300 g capsune ...
 
Inghetata Etajata
Primul etaj: 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri smintina proaspata, 2 lingurite cacao; Al doilea etaj...
 
Inghetata De Iaurt
500 gr iaurt, 1 lamiie, 3-4 linguri zahar ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare