Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Parfe de ciocolata Inghetate

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Parfe de ciocolata

 
Inapoi
Parfe cu cacao
Sus
Inghetate
Inainte
Parfe de ciocolata cu frisca
Titlu
Parfe de ciocolata
Ingrediente
300 gr. zahar, 100 gr. ciocolata, 4 galbenusuri, 1L lapte, 1L frisca batuta
Mod de Preparare
Se topeste ciocolata in laptele fiert. Se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna, cite putin, ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pina se imbraca lingura. Se raceste. Se amesteca cu frisca si se toarna in casetele de la frigider sau intr-un vas care se da la gheata.
Mod de Servire
Timp Preparare:
30 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Inghetate
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1337
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Inghetate
Inghetata De Fructe Cu Lapte
1 pahar de zahar tos, 1 pahar zeama de fructe, 3/4 pahar lapte nefiert ...
 
Inghetata De Capsuni Cu Frisca
1 kg capsuni, 350 g zahar, 1 kg frisca ...
 
Parfe De Lamaie
3 oua, 60 gr zahar, 250 gr frisca, coaja rasa, zeama de la doua lamii, fructe pentru servire ...
 
Inghetata De Lamiie Rapida
280 gr zahar, 1 pahar apa, 3 lamii, coaja rasa de la o lamiie ...
 
Inghetata De Fructe
1 cutie (borcan) mare cu iaurt, 1 pahar de vin (in care s-au pus 2 lingurite de zahar), 1 linguri...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare