Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Parfe de ciocolata Inghetate

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Parfe de ciocolata

 
Inapoi
Parfe cu cacao
Sus
Inghetate
Inainte
Parfe de ciocolata cu frisca
Titlu
Parfe de ciocolata
Ingrediente
300 gr. zahar, 100 gr. ciocolata, 4 galbenusuri, 1L lapte, 1L frisca batuta
Mod de Preparare
Se topeste ciocolata in laptele fiert. Se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna, cite putin, ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pina se imbraca lingura. Se raceste. Se amesteca cu frisca si se toarna in casetele de la frigider sau intr-un vas care se da la gheata.
Mod de Servire
Timp Preparare:
30 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Inghetate
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1312
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Inghetate
Inghetata De Zmeura
5 pahare de lapte, 3 oua, un pahar cu zahar tos, o lingura cu faina, 2 pahare de zmeura pasata ...
 
Inghetata De Suc De Fructe
1 kg zahar, 1 kg fructe de sezon, 1 litru apa ...
 
Inghetata Din Sucuri De Fructe
3 oua, 200 g de zahar, 200 g de frisca, o lingurita zahar vanilat, 300 ml suc de fructe (zmeura, coa...
 
Inghetata De Fructe
1 cutie (borcan) mare cu iaurt, 1 pahar de vin (in care s-au pus 2 lingurite de zahar), 1 linguri...
 
Inghetata De Lamiie Sau Portocale
5 lamii sau 3 portocale, 300g zahar, 1 pahar apa, 1 pahar lapte sau frisca ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare