Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Parjoale Preparate din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Parjoale

 
Inapoi
Mancarica de perisoare
Sus
Preparate din carne
Inainte
Placinta cu carne
Titlu
Parjoale
Ingrediente
750 g carne (cap de muschi), 250 g grasime de la rinichi, 2 1/2 felioare paine alba, lapte pentru muiat painea, grasime pentru prajit, 1 ceapa, sare, piper, 5 lingurite gheata sau apa. Pentru pane: oua si pesmet
Mod de Preparare
Curatam carnea si o trecem prin masina impreuna cu grasimea de la rinichi si cu painea alba (din ajun) muiata in lapte. In carnea tocata adaugam apa rece (sau gheata pisata) pentru a avea mai mult suc, sare si piper dupa gust, precum si ceapa prajita in unt. Amestecam totul ca sa se transforme intr-o pasta uniforma. Apoi udam masa cu apa rece si impartim carnea tocata in gramajoare. Din fiecare gramajoara facem cate o parjoala. O parte a parjoalei o adancim putin cu latul cutitului lasand marginea mai inalta de jur imprejur, iar la mijloc formand ca o adancitura. La prajit in tigaie, punem parjoala cu aceasta parte scobita in jos. In timpul prajitului, in aceasta adancitura se strang sucurile carnii, pe care parjoala mai intai le lasa si apoi le absoarbe. Inainte de a le praji, ungem parjoalele cu ou, cu o pensula de pene, si le batem in pesmet. Le prajim cu un sfert de ora inainte de a le da la masa, in unt sau in untura fierbinte, la foc potrivit.
Mod de Servire
Parjoalele se servesc cu tot felul de garnituri si cu salata sau muraturi.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Preparate din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 501
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne
Curcan Umplut
Un curcan de cca 2 kg (gata taiat), 100 g orez, 50 g unt, 3 oua, 80 g ceapa, piper, patrunjel, marar...
 
Budinca De Cartofi Cu Carne
5 cartofi mari, tocatura ceva mai putina, 1 lingura cascaval (branza) ras, putin pesmet, 1 ou, putin...
 
Pilaf De Pui Cu Ciuperci
Pentru 10 portii: 2,500 kg pui, 1 kg ciuperci fierte, 500 g orez, 200 g unt, 100 ml ulei, sare, pip...
 
Bulion Alb (zeama De Carne)
1,500 kg carne, 3 l apa...
 
Telina Umpluta Cu Carne
4-6 teline (sa ramina ca niste gulii tinere cind sint curatate), 100 ml smintina, 1/4 l suc de rosii...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare