Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Pasta de galbenus (pentru tartine) Aperitive cu Oua

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Pasta de galbenus (pentru tartine)

 
Inapoi
Pasta de ficat (pentru tartine)
Sus
Aperitive cu Oua
Inainte
Pasta de pasare (pentru tartine)
Titlu
Pasta de galbenus (pentru tartine)
Ingrediente
Pentru 500 g: 15 galbenusuri fierte tari, 150 ml ulei, 100 g mustar, sare si zahar pudra, dupa gust.
Mod de Preparare
Galbenusurile se dau prin sita, se freaca cu uleiul, mustarul, zaharul si sarea. Daca pasta este prea consistenta se adauga supa de carne sau lapte pana se obtine o pasta alifioasa. La aceasta pasta se mai poate adauga pasta de peste dupa gust.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Aperitive
Aperitive cu Oua
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 559
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Oua
Omleta Valentina
3 oua, suc de sfecla rosie, ulei, sare, condimente ...
 
Oua In Rosii
6-12 oua, 6 rosii potrivit de mari, 100 gr unt, 1 lingura faina, 100 gr sunca, 100 gr cascaval, 1...
 
Omleta "pizza"
2 oua, 3 linguri faina, salam, sunca, brinza, diverse legume (ardei gras sau capia, rosii, ceapa), v...
 
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
6-8 oua, 2 linguri unt, 2 lapti de crap, 100 g peste proaspat sau o cutie sardele sau conserva de to...
 
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
6-12 oua, 6 felii piine, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 7-8 ciuperci, 50 g sunca, 100 g cascaval, 2...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare