Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Piept umplut Preparate din carne de vita

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Piept umplut

 
Inapoi
Cap de vitel cu vinegreta
Sus
Preparate din carne de vita
Inainte
Piept fript
Titlu
Piept umplut
Ingrediente
1/2 piept de vitel Tocatura pentru umplut: 500g carne, 100g slanina afumata, miez de paine, marar, patrunjel, sare, piper, 2 cepe prajite, 1-2 linguri zeama de carne, 1 paharel de vin.
Mod de Preparare
Alegem o jumatate de piept de vitel, o stergem bine cu carpa uda si separam carnea macra, tragand coastele pe rand si intrebuintand cutitul la nevoie. Se formeaza un sac intre partea cu coastele scoase si foaia de carne. Umplem acest gol cu o tocatura cu o tocatura dinainte pregatita si coasem cu sfoara carnea in dreptul fiecarei coaste. Saram pieptul pe dinafara, il asezam in tava, turnam unt topit si il dam la cuptor. Cand pieptul s-a rumenit pe amandoua partile, adaugam in tava zeama de carne (sau apa calda) si vin, stropindu-l cat mai des cu sucul lui. Dupa ce s-a fript (1(1/2)-2 ore), scoatem sforile, taiem felii in lungul oaselor si le asezam pe farfurie una langa alta. Umplutura se prepara astfel: taiem carnea bucati si o dam prin masina cu miez de paine, muiat si bine stors, slanina afumata sau costita, marar, patrunjel, sare, piper si cepele prajite. Framantam tocatura cu mana, turnand in ea 1-2 linguri de zeama de carne (lapte sau apa).
Mod de Servire
Garnisim cu cartofi prajiti, stropiti cu putin suc lasat de carne. Restul il punem in sosiera.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 10
Voturi: 2
5
Mancaruri
Preparate din carne de vita
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 698
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne de vita
Pateu Dietetic
100 g ficat de vita (pasare), 1 galbenus de ou, 5-10 g verdeata, 10 g smantana, eventual 5 g unt, sa...
 
Mancarica De Vitel
1 kg carne, 1 lingura unt sau untura, 1 lingura faina, 2-3 cepe, 2-3 cesti zeama de carne sau apa fi...
 
Vitel Cu Dovlecei
1 Kg carne, 1 kg ciuperci, 1 ceapa, 1 lingura unt, sare, piper, 5 lingurite faina, 5 lingurite bulio...
 
Cap De Vitel Umplut
1 cap de vitel, 500g umplutura faina pentru carnati, sau umplutura de ficat, diferite sosuri (provan...
 
Blanchete De Vitel
1 Kg carne, 2 linguri unt, 1 ceapa, 1 litru zeama de carne, 2 cartofi, 10 morcovi, 10 teline, 10 buc...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare