Piept umplut Preparate din carne de vita

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

Piept umplut

 
Inapoi
Cap de vitel cu vinegreta
Sus
Preparate din carne de vita
Inainte
Piept fript
Titlu
Piept umplut
Ingrediente
1/2 piept de vitel Tocatura pentru umplut: 500g carne, 100g slanina afumata, miez de paine, marar, patrunjel, sare, piper, 2 cepe prajite, 1-2 linguri zeama de carne, 1 paharel de vin.
Mod de Preparare
Alegem o jumatate de piept de vitel, o stergem bine cu carpa uda si separam carnea macra, tragand coastele pe rand si intrebuintand cutitul la nevoie. Se formeaza un sac intre partea cu coastele scoase si foaia de carne. Umplem acest gol cu o tocatura cu o tocatura dinainte pregatita si coasem cu sfoara carnea in dreptul fiecarei coaste. Saram pieptul pe dinafara, il asezam in tava, turnam unt topit si il dam la cuptor. Cand pieptul s-a rumenit pe amandoua partile, adaugam in tava zeama de carne (sau apa calda) si vin, stropindu-l cat mai des cu sucul lui. Dupa ce s-a fript (1(1/2)-2 ore), scoatem sforile, taiem felii in lungul oaselor si le asezam pe farfurie una langa alta. Umplutura se prepara astfel: taiem carnea bucati si o dam prin masina cu miez de paine, muiat si bine stors, slanina afumata sau costita, marar, patrunjel, sare, piper si cepele prajite. Framantam tocatura cu mana, turnand in ea 1-2 linguri de zeama de carne (lapte sau apa).
Mod de Servire
Garnisim cu cartofi prajiti, stropiti cu putin suc lasat de carne. Restul il punem in sosiera.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 10
Voturi: 2
5
Mancaruri
Preparate din carne de vita
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 700
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne de vita
Chiftelute
Pentru 10 portii: Portie a doua bucati: 200 g carne de vita, 200 g morcovi, 100 g telina, 100 g pat...
 
Pateu Dietetic
100 g ficat de vita (pasare), 1 galbenus de ou, 5-10 g verdeata, 10 g smantana, eventual 5 g unt, sa...
 
Vitel Sote Cu Rosii
1 kg carne, 750 g rosii, 2 linguri unt, 1 ceapa, sare, piper, patrunjel...
 
Rulouri De Carne Umplute Cu Cascaval
500 g carne de vitel, 100 g cascaval, 2 oua, faina, pesmet, sare, piper ...
 
Vitel Cu Dovlecei
1 Kg carne, 1 kg ciuperci, 1 ceapa, 1 lingura unt, sare, piper, 5 lingurite faina, 5 lingurite bulio...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide