Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Piine cu fructe Cozonac

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Piine cu fructe

 
Inapoi
Pasca poloneza
Sus
Cozonac
Inainte
Piine cu stafide
Titlu
Piine cu fructe
Ingrediente
150 g pere uscate, 200 g prune uscate, cite 100 g caise uscate, curmale, smochine, 100 g alune, 250 g faina, un pachet drojdie, 50 ml apa, arome, 3 linguri gem de caise.
Mod de Preparare
Toate fructele uscate se taie bucati, iar alunele se taie in jumatate. Drojdia se pune la muiat in 4 linguri apa calda si se lasa sa dospeasca. Se amesteca apoi cu faina, apa, aromele si fructele uscate si se lasa sa creasca 40 minute intr-un castron, acoperita cu un prosop de bucatarie.se pune apoi in 2 forme de chec unse si tapetate cu faina si se mai lasa 15-20 min. Se pun in cuptorul cald si se coc o ora la 180 grade. Se scot si se ung cu gem de caise. Rece se taie felii. Din compozitie rezulta o piine mare sau 2 mai mici.
Mod de Servire
Timp Preparare:
95 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Cozonac
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1474
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Cozonac
Cozonac "trandafir" Cu Lapte Si Lamiie
500 gr faina, 2 oua, 50 gr + 100 gr unt, 50 gr + 100 gr zahar, 30 gr drojdie de bere, 1 pahar ...
 
Pasca Cu Brinza De Vaci
750 gr brinza de vaci proaspata, 100 gr unt, 200 ml smintina, 50 gr gris, 50 gr faina, 200 gr z...
 
Cozonac "trandafir" Cu Vanilie Si Nuci
1/2 kg faina, 5 oua, 375 gr zahar, 40 gr drojdie de bere, 1 pahar lapte, 1 lingura rom, un virf d...
 
Cozonaci Cu Nuca
Aluatul: 1 kg faina, 50 g drojdie, 6 oua, 250-300 g zahar, 3-4 linguri ulei, 1 pahar unt sau margari...
 
Umplutura De Brinza De Vaci Pentru Pasca
1 kg brinza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura p...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare