Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Piine cu fructe Cozonac

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Piine cu fructe

 
Inapoi
Pasca poloneza
Sus
Cozonac
Inainte
Piine cu stafide
Titlu
Piine cu fructe
Ingrediente
150 g pere uscate, 200 g prune uscate, cite 100 g caise uscate, curmale, smochine, 100 g alune, 250 g faina, un pachet drojdie, 50 ml apa, arome, 3 linguri gem de caise.
Mod de Preparare
Toate fructele uscate se taie bucati, iar alunele se taie in jumatate. Drojdia se pune la muiat in 4 linguri apa calda si se lasa sa dospeasca. Se amesteca apoi cu faina, apa, aromele si fructele uscate si se lasa sa creasca 40 minute intr-un castron, acoperita cu un prosop de bucatarie.se pune apoi in 2 forme de chec unse si tapetate cu faina si se mai lasa 15-20 min. Se pun in cuptorul cald si se coc o ora la 180 grade. Se scot si se ung cu gem de caise. Rece se taie felii. Din compozitie rezulta o piine mare sau 2 mai mici.
Mod de Servire
Timp Preparare:
95 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Cozonac
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1490
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Cozonac
Piine Cu Stafide
150 g unt, 250 g brinza dulce, un pachet zahar vanilat, o esenta de vanilie, 3 linguri lapte, 500 g ...
 
Cozonac La Tava Cu Visine Si Crema
Aluat: 1/2 cub drojdie, 100 ml lapte, 250 g faina, un praf de sare, 50 g unt moale, 1 ou, 50 g zahar...
 
Umplutura Cu Nuci De Pasca
6 oua, 4 linguri zahar pudra, vanilie, coaja de lamiie, 180 g nuci macinate ...
 
Cozonac "trandafir" Cu Lapte Si Lamiie
500 gr faina, 2 oua, 50 gr + 100 gr unt, 50 gr + 100 gr zahar, 30 gr drojdie de bere, 1 pahar ...
 
Pasca De Paste
Pentru aluat: o lingura drojdie de bere, 1 kg faina, 8 galbenusuri, coaja de lamiie, o cana cu lapt...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare