Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Pirosti din aluat frantuzesc Diverse

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Pirosti din aluat frantuzesc

 
Inapoi
Pasta de sardele
Sus
Diverse
Inainte
Pirosti din aluat cu drojdie
Titlu
Pirosti din aluat frantuzesc
Ingrediente
Aluat frantuzesc, umplutura
Mod de Preparare
Intindem foaia de aluat frantuzesc groasa de 1 cm. Taiem cu un pahar de apa sau de vin rondele mai mari sau mai mici. Intindem umplutura pe jumatate din numarul rondelelor pana la 1 cm de la margine. Ungem marginea cu albus putin batut. Celelalte rondele le punem deasupra, apasand foarte usor pe marginile rondelei de sus, ca sa se lipeasca. Ungem deasupra cu o pana, cu ou batut (galbenus si albus). Dam la cuptor in tava udata mai inainte cu apa rece sau presarata, ca o bruma, cu putina faina de grau. Nu se unge tava cu grasime, deoarece aluatul frantuzesc este gras. Coacem la cuptor incins.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 10
Voturi: 2
5
Aperitive
Diverse
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 773
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Diverse
Friganele
10 felii de paine, 2 oua, 1 ceasca de lapte, grasime de prajit...
 
Unt De Parmezan
150 g unt, 2 linguri parmezan ras (sau mai mult) ...
 
Crenvursti In Aluat
5 crenvursti, aluat frantuzesc, 1 ou ...
 
Canapele
Crutoane, unt, felii de sunca sau salam ...
 
Pasta De Sardele
150 g unt, 2 linguri de pasta de sardele ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare