Praz umplut Preparate din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

Praz umplut

 
Inapoi
Placinta cu carne
Sus
Preparate din carne
Inainte
Rosii umplute
Titlu
Praz umplut
Ingrediente
400 g carne, 5-7 fire de praz, 200 g grasime, faina, otet, boia, bulion de rosii
Mod de Preparare
Alegem praz cat se poate de gros. Taiem bucati lungi de un deget si le oparim in apa clocotita cu sare. Scoatem straturile cele mai groase si le umplem cu tocatura ca pentru ardei umpluti (vezi reteta). Incingem grasime, punem putina faina si amestecam, adaugam otet, bulion de rosii, boia si stingem cu putina apa. Fierbem putin prazul umplut in acest sos, in tigaie. Asezam apoi bucatile in cratita, turnam sosul deasupra si dam la cuptor, ca sa capete fata.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Preparate din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 512
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne
Ardei Umpluti
10 ardei, 750 g rosii, putin zahar, 1 lingura grasime, sare, piper dupa gust Tocatura: 400 g carne...
 
Budinca De Cartofi Cu Carne
5 cartofi mari, tocatura ceva mai putina, 1 lingura cascaval (branza) ras, putin pesmet, 1 ou, putin...
 
Drob De Miel
Ficatul, plaminii, splina si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 g ceapa, 100 g franz...
 
Chiftelute Speciale
Pentru 10 portii: Pentru o portie a bucati: 250 g carne vita, 250 g carne porc, 100 g ceapa, 1 ou, ...
 
Fasole Cu Carne Afumata
400 g fasole, 500 g carne, 2 cepe, foaie de dafin, sare Pentru rantas: grasime si faina ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide