Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Praz umplut Preparate din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Praz umplut

 
Inapoi
Placinta cu carne
Sus
Preparate din carne
Inainte
Rosii umplute
Titlu
Praz umplut
Ingrediente
400 g carne, 5-7 fire de praz, 200 g grasime, faina, otet, boia, bulion de rosii
Mod de Preparare
Alegem praz cat se poate de gros. Taiem bucati lungi de un deget si le oparim in apa clocotita cu sare. Scoatem straturile cele mai groase si le umplem cu tocatura ca pentru ardei umpluti (vezi reteta). Incingem grasime, punem putina faina si amestecam, adaugam otet, bulion de rosii, boia si stingem cu putina apa. Fierbem putin prazul umplut in acest sos, in tigaie. Asezam apoi bucatile in cratita, turnam sosul deasupra si dam la cuptor, ca sa capete fata.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Preparate din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 506
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne
Carnati
Spetele (pulpele din fata) de porc; burta (bletul); ceafa de minzat; condimente: sare, piper; usturo...
 
Coltunasi Cu Carne
Aluatul:2 oua, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml untdelemn Tocatura:200 g vitel,50 g ceapa, 2 linguri u...
 
Drob De Miel
Ficatul, plaminii, splina si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 g ceapa, 100 g franz...
 
Pilaf De Pui Cu Ciuperci
Pentru 10 portii: 2,500 kg pui, 1 kg ciuperci fierte, 500 g orez, 200 g unt, 100 ml ulei, sare, pip...
 
Telina Umpluta Cu Carne
10 teline, 500 g carne, 5 linguri unt sau untura, 4 cepe, 1 felie de paine, sare, piper dupa gust, p...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare