Praz umplut 9591 Retete Preparate Din Carne
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Praz umplut Preparate din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Praz umplut

 
Inapoi
Placinta cu carne
Sus
Preparate din carne
Inainte
Rosii umplute
Titlu
Praz umplut
Ingrediente
400 g carne, 5-7 fire de praz, 200 g grasime, faina, otet, boia, bulion de rosii
Mod de Preparare
Alegem praz cat se poate de gros. Taiem bucati lungi de un deget si le oparim in apa clocotita cu sare. Scoatem straturile cele mai groase si le umplem cu tocatura ca pentru ardei umpluti (vezi reteta). Incingem grasime, punem putina faina si amestecam, adaugam otet, bulion de rosii, boia si stingem cu putina apa. Fierbem putin prazul umplut in acest sos, in tigaie. Asezam apoi bucatile in cratita, turnam sosul deasupra si dam la cuptor, ca sa capete fata.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Preparate din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 509
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne
Turnedos Sote
1 muschi de 1-1,500 kg, 1 lingura de unt sau ulei, sare, piper...
 
Cureluse La Gratar
Bucati de cureluse...
 
Carnati
Spetele (pulpele din fata) de porc; burta (bletul); ceafa de minzat; condimente: sare, piper; usturo...
 
Musaca De Vinete
5-6 vinete mai lungi si nu prea groase (cca 1- 1/2 kg ), 300-500 g carne de porc, vitel, vaca sau pi...
 
Chiftelute Speciale
Pentru 10 portii: Pentru o portie a bucati: 250 g carne vita, 250 g carne porc, 100 g ceapa, 1 ou, ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare