Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Preparate din legume Mancaruri retete culinare

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Mancaruri - Preparate din legume

 
Pagina 1 din 1 / 8 Retete Preparate din legume
 
Musaca de vinete
Mancaruri - Preparate din legume
750 g carne, 3 vinete mari, 400 g rosii, verdeata, 1 ardei gras, 300 g grasime, 1 ceapa mare, sare, piper, zeama de carne
Realizare: 0 min
 
Viz: 716 | Com: 0
Nota: 3,00
Recomanda email

Piure de spanac
Mancaruri - Preparate din legume
1,500 kg spanac, 50 g unt, 4 linguri sos alb
Realizare: 0 min
 
Viz: 1226 | Com: 0
Nota: 2.004,00
Recomanda email

Piure de gulii
Mancaruri - Preparate din legume
1 kg de gulii, 50 g unt, 4 linguri sos alb, putin zahar, nucsoara
Realizare: 0 min
 
Viz: 1277 | Com: 0
Nota: 1.336,00
Recomanda email

Legume cu rasol de peste
Mancaruri - Preparate din legume
Pentru 10 portii: 2 kg peste, 500 g morcovi, 300 g ceapa, 1,500 kg cartofi, 300 g fasole verde fiarta, 300 g mazare fiarta, 200
Realizare: 0 min
 
Viz: 1122 | Com: 0
Nota: 1.337,00
Recomanda email

Ghiveci cu legume conservate
Mancaruri - Preparate din legume
Pentru 10 portii: 500 g cartofi, 500 g morcovi, 500 g varza alba, 100 g telina, 500 g ceapa, 400 ml ulei, 400 g ardei gras, 100
Realizare: 0 min
 
Viz: 1373 | Com: 0
Nota: 1.336,00
Recomanda email

Fasole batuta
Mancaruri - Preparate din legume
Pentru 6 portii: 500 g fasole alba uscata, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 2 cepe, 1 foie dafin, cateva boabe piper, 1 fir
Realizare: 0 min
 
Viz: 1885 | Com: 0
Nota: 311,00
Recomanda email

Dovlecei cu sos de smantana
Mancaruri - Preparate din legume
Pentru 10 portii: 3 kg dovlecei proaspeti, 1 kg sos de smantana (vezi reteta), sare
Realizare: 0 min
 
Viz: 1484 | Com: 0
Nota: 1.602,00
Recomanda email

Conopida cu sos de smantana
Mancaruri - Preparate din legume
Pentru 10 portii: 3 kg conopida, 1 kg sos de smantana (vezi reteta), sare, otet, dupa gust
Realizare: 0 min
 
Viz: 1990 | Com: 0
Nota: 670,00
Recomanda email

 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare