Pulpa de berbec (jigou) la tava 9662 Retete Preparate Din Carne De Miel
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Pulpa de berbec (jigou) la tava Preparate din carne de miel

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Pulpa de berbec (jigou) la tava

 
Inapoi
Cotlet de berbec la gratar
Sus
Preparate din carne de miel
Inainte
Frigarui de momite
Titlu
Pulpa de berbec (jigou) la tava
Ingrediente
1 pulpa de berbec, 1 lingura, cativa catei de usturoi, sare, piper, 1 ceasca zeama de carne.
Mod de Preparare
Curatam si spalam pulpa de brbec. Saram si impanam cu usturoi, ungem cu ulei si presaram piper. Apoi asezam friptura in tava cu partea grasa in sus. Cu 1(1/2) ora inainte de a servi la masa, dam la cuptor. Cand friptura s-a rumenit pe amandoua partile, domolim focul, turnam in tava zeama de carne si stropim cu suc, lasand sa se friga din pulpa de vitel.
Mod de Servire
Cand este gata, lasam friptura sa se racoreasca putin, apoi o taiem in felii frumoase si o servim cu fasole alba fiarta sau cu garnitura de orez, varza de bruxelles, cartofi intregi prajiti, piure de cartofi, etc.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 10
Voturi: 4
3
Mancaruri
Preparate din carne de miel
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1003
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne de miel
Pilaf De Miel
750g carne, 2(1/2) linguri unt sau untura, 1 ceapa, 1 lingura bulion de rosii sau 5 rosii, 4 cesti a...
 
Miel Cu Tarhon
1 kg carne, 1 lingura grasime, sare, 1 ceapa mare, boia, 1 l apa (pentru strans rantasul), 3-4 rosii...
 
Pulpa De Berbec (jigou) La Tava
1 pulpa de berbec, 1 lingura, cativa catei de usturoi, sare, piper, 1 ceasca zeama de carne ...
 
Pilaf De Miel La Tava
1 kg carne de miel, 1 lingura unt sau untura, 1 lingura bulion de rosii, 1 paharel vin alb, ceasca ...
 
Tocana Secuiasca
1 Kg carne, 2-3 cepe, putina untura, 1 ceasca lapte, 1 ceasca smantana, 2 galbenusuri, otet, dupa gu...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare