Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Purcel de lapte la frigare Fripturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Purcel de lapte la frigare

 
Inapoi
Piftie de porc (Racituri)
Sus
Fripturi
Inainte
Purcel la tava sau la cuptor
Titlu
Purcel de lapte la frigare
Ingrediente
un purcel de lapte ulei, sare, o capatana de usturoi
Mod de Preparare
Purcelul se injunghie ca si porcul cel mare. Intr-un ceaun cu apa clocotita turnam o jumatate de cescuta cu apa rece si muiem purcelul, scuturand bine pana incepe sa se ia parul. Atunci il scoatem din apa, il punem pe o masa si il frecam bine cu mana, pana se duce tot parul. Daca mai ramane par, muiem din nou purcelul si il frecam pana i se curata bine. Clatim in apa rece, despicam pantecele si scoatem toate maruntaiele. Spalam purcelul in cateva ape reci si il tinem agatat 24 ore, ca sa se zvante bine. Il punem pe frigare si il asezam la foc, tanand dedesubt un vas in care sa se scurga sucul. Il alt vas turnam un polonic de apa clocotita cu sare. Stropim purcelul cu aceasta saramura pana se frige pe jumatate. Atunci varsam saramura si cu o pana ungem purcelul cu putin ulei bun, in care punem un catel de usturoi pisat. Astfel pielea se intareste si purcelul se rumeneste mai frumos.
Mod de Servire
Purcelul se serveste fierbinte la masa.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 51
Voturi: 13
4
Mancaruri
Fripturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1685
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Fripturi
Pui La Tava
2 pui mijlocii, 1 lingura de unt, sare ...
 
Ciolan La Cuptor Cu Varza Calita In Cosulete De Spaghete
2 buc ciolane dezosate, o varza acra mare, 200 gr kaizer, 2 buc ceapa mare, 3 buc morcovi mari, ...
 
Frigarui Pe Gratar Cu Ciuperci
1 kg din orice fel de carne frageda, 250-300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper ...
 
Friptura Aromata De Vita Cu Dafin Si Vin
1 kg carne de vita, 1 picior porc, 100 gr slanina afumata, 3 linguri ulei, 2 virfuri de cutit piper...
 
Mititei Speciali
600 g carne tocata de vita, 2 cepe, 3 linguri pesmet, 2 oua, sare, piper, verdeata, 250 g piept arde...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare