Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

rata cu castraveti Preparate din carne de pasare

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Rata cu castraveti

 
Inapoi
Rata cu masline
Sus
Preparate din carne de pasare
Inainte
Boboc de rata cu gulii
Titlu
Rata cu castraveti
Ingrediente
1 rata mare sau 1/2 gasca, 5 castraveti murati (potriviti), 2 linguri unt sau untura, 2 cepe, 750g rasii (sau bulion de rosii), 2 ardei, sare, piper.
Mod de Preparare
Alegem castraveti murati in saramura si ii curatam de coaja. Putem sa-i lasam si cu coaja, pentru ca sa nu se sfarame la fiert. Asezam intr-o cratita un rand de castraveti taiati in doua, in lung, apoi in felii groase de 2 cm. Peste castraveti punem un strat de ceapa cruda, tocata marunt. Adaugam apoi rata taiata in bucati potrivite. Peste carne punem un strat bun de rosii, sau bulion de rosii, amestecat cu ardei gras taiat felii. Adaugam ceapa tocata marunt, deasupra unui alt rand de castraveti, punem grasimea si umplem cu saramura de castraveti, amestecata cu putina apa (cand castravetii sunt prea acri). Fierbem pana ce mancarea scade si carnea este gata. Nu trebuie sa fiarba prea mult.
Mod de Servire
Cine doreste serveste mancarea de castraveti cu mamaliguta.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Preparate din carne de pasare
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 506
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne de pasare
Papricas De Pui
2 pui, 1 lingura untura, 2 cepe, 5 linguri smantana, 1 lingura boia dulce, 1 l apa, sare, piper Pe...
 
Pilaf De Pui
2 pui, 300g orez, 1 lingura unt, 1 paharel de vin (100g), sare, piper ...
 
Rata Cu Masline
1 rata(mare), 300masline, 50-60 g capere, 250g ulei, 3-4 cepe, 50-100g unt (amestecat cu ulei), 150g...
 
Papricas De Pui
2 pui, 1 lingura untura, 2 cepe, 5 linguri smantana, 1 lingura boia dulce, 1 l apa, sare, piper Pe...
 
Parjoale De Pasare
500 g carne de gaina, 100 g franzela, 2 oua, 100 ml ulei, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel, sare, pipe...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare