Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Rinichi de vitel sote Alte preparate

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Rinichi de vitel sote

 
Inapoi
Rinichi de vitel cu orez
Sus
Alte preparate
Inainte
Ardei umpluti
Titlu
Rinichi de vitel sote
Ingrediente
500 g rinichi, 3-4 rosii, 1 paharel cu vin, 2 linguri unt, sare, piper
Mod de Preparare
Curatam rinichii de pielite, ii despicam si ii tinem o ora in apa rece (schimband de cateva ori apa); apoi ii zvantam si ii taiem in felii foarte subtiri peste care presaram sare si piper. Topim unt intr-o tigaie. Cand untul s-a rumenit, dam drumul repede rinichilor si punem tigaia pe foc viu. Daca rinichii lasa la prajit mult suc, ii trecem in alt vas. Cand rinichii sunt prajiti (dupa 10-15 minute), ii asezam intr-o cratita adanca. In tigaia in care s-au prajit rinichii, pregatim un sos de vin, cu rosii si cu sucul lasat de rinichi. Turnam sosul peste rinichi, acoperim cu capacul si fierbem totul in vasul acoperit, pe baia de apa, 10 minute.
Mod de Servire
Servim in farfurie de metal, impreuna cu sosul si cu cartofi prajiti.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Alte preparate
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1098
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Alte preparate
Coltunasi Umpluti Cu Varza Calita
 
Spaghete Milaneze
Pentru 10 portii: 500 g spaghete, 200 g ciuperci conserve, 200 g sunca presata, 109 g cascaval, 500...
 
Omleta
Pentru 5 portii: 10 oua, 100 ml ulei, sare dupa gust ...
 
Sunca Fiarta
750 g sunca, 1/2 pahar vin, 2 foi de dafin, 1 ceapa, piper...
 
Pizza (placinta Italiana)
Pentru 10 portii: 1,200 g faina, 80 g drojdie, 1 l lapte, ulei, 50 g sare Pentru umplutura: 100 ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare