Rosii umplute
|
|
|
 |
Inapoi |
Rosii portugheze cu orez |
|
Sus |
Aperitive cu Rosii |
|
Inainte |
 |
Rosii umplute cu brinza cu marar |
|
|
|
|
Ingrediente |
rosii, salata de boeuf, salata verde, patrunjel, masline |
|
Mod de Preparare |
Se aleg rosii potrivit de mari, se taie capacul, se golesc de miez, se sareaza in interior, se lasa 10 minute cu gura in jos sa se scurga. Se umplu cu salata de boeuf si se aranjeaza pe un platou rotund, pe foi de salata verde. Rosiile mai pot fi umplute cu salata de vinete formind niste cosulete. Ca tortita a cosuletului se pune o fisie de ardei verde. |
|
Mod de Servire |
Platoul pe care se aranjeaza rosiile se decoreaza cu frunze de patrunjel si, eventual, masline |
|
|
|
|
|
Alte Retete Aperitive cu Rosii
|
|
Icre De Post
|
4 cesti suc de rosii, 1 ceasca gris, 1/2 lamiie, 1/2 ceasca ulei, sare sau vegeta dupa gust ... |
|
Rosii Umplute
|
Rosii, salata de boeuf, salata verde, patrunjel, masline ... |
|
|
|
|
|