Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Rulada umpluta Aperitive cu Carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Rulada umpluta

 
Inapoi
Rosii umplute
Sus
Aperitive cu Carne
Inainte
Rulouri (involtin)
Titlu
Rulada umpluta
Ingrediente
750 g carne (cap de muschi), 250 g grasime de la rinichi, 2 1/2 felioare paine alba, lapte pentru muiat painea, grasime pentru prajit, 1 ceapa, sare, piper, 5 lingurite gheata sau apa, umplutura (vezi retetele)
Mod de Preparare
Pregatim carnea ca pentru parjoale si o intindem cu un cutit pe un servet ud, ca o pasta, in strat uniform, gros de un deget. Dam carnii forma de aluat intins cu sucitorul. Asezam la mijloc o umplutura dinainte pregatita socotind o lingura de persoana. Aducem laturile pastei de carne una peste alta, dand ruladei o forma regulata. Ungem partea de deasupra cu ou, presaram pesmet pisat marunt si cernut prin sita. Rasturnam cu bagare de seama rulada de pe servet pe o tava unsa cu unt, astfel incat partea de deasupra a ruladei unsa cu ou sa vina dedesubt, pe fundul tavii. Asezam rulada in tava potrivind ca sa fie uniform de groasa. Ungem cu ou, presaram pesmet, turnam unt topit si dam la cuptor incins. Dupa ce se rumeneste, micsoram focul; adaugam cateva linguri de zeama de carne si stropim rulada cat mai des cu sosul din tava, pana se termina de fript. Nu se stropeste cu sos inainte de a se rumeni, pentru ca rulada sa nu se moaie si sa crape.
Mod de Servire
Se serveste cu propriul ei sos sau cu un sos de smantana (vezi reteta).
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Aperitive
Aperitive cu Carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 655
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Carne
Piftie De Porc
1 kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1telina, 2 foi de dafin...
 
Salata ``a La Brasil``
1 salata, 1/2 morcov, 1/2 cstravete, 1/2 ardei gras, asparagus, masline, rosii, ulei de masline, pip...
 
Budinca De Taitei Cu Carne
75 gr taitei fara ou, 100 gr carne de pasare, 1 ou, sare, 15 gr unt ...
 
Cornuri Cu Crenvursti
100 g unt, 6 crenvursti, 6 cornuri drepte ...
 
Drob De Miel
Inima, ficatul si plaminii de la un miel, o ceapa, 1 morcov, o radacina de patrunjel, 3-4 oua, 4 leg...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare