Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Rulouri (involtin) Aperitive cu Carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Rulouri (involtin)

 
Inapoi
Rulada umpluta
Sus
Aperitive cu Carne
Inainte
Telina umpluta cu carne
Titlu
Rulouri (involtin)
Ingrediente
500 g carne, 1 ceapa, 1 bucatica praz, 1 bucatica telina, 1 ou, putin patrunjel, 1 bucatica miez de paine (sau pesmet), grasime, 1 lingura faina, 1/2 paharel de vin, 1/2 foaie de dafin
Mod de Preparare
Alegem carne macra (fara os), daca se poate pulpa. Taiem felii subtiri ca pentru snitel, le batem putin, saram, piperam si stropim cu cateva picaturi de ulei. Pregatim o umplutura dintr-o ceapa, o bucatica de praz si o bucatica de telina, taiate subtire. Punem intr-o cratita cu putina untura si le prajim usor. Cand este gata, punem compozitia pe un fund, impreuna cu un ou rascopt, putin patrunjel, putin pesmet sau miez de paine si tocam dupa ce am presarat sare si piper. Asezam feliile de carne pe masa si in fiecare punem o lingurita de umplutura. Facem rulouri ca clatitele si le legam cu un fir de ata ca sa nu se desfaca. Prajim fiecare rulou in putin unt si le asezam pe toate intr-o cratita. In tigaia in care am prajit rulourile, punem o lingura de faina si o rumenim putin. Stingem cu 1/2 paharel de vin si cu un polonic de apa fierbinte. Adaugam 1/2 foaie de dafin. Turnam peste rulouri. Acoperim cratita si lasam sa fiarba incet, pana ce sosul este destul de scazut. Scoatem atele si asezam rulourile pe o farfurie. Trunam sosul deasupra. Drept garnitura servim piure de fasole sau de mazare.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 5
Voturi: 1
5
Aperitive
Aperitive cu Carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 648
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Carne
Sufleu De Creier
1 creier mare, 1 pahar lapte, 3 linguri unt, 3 oua, sare, 2 linguri faina ...
 
Clatite Cu Carne
10 clatite, 300 g carne, 1 ceapa, 1-2 linguri sos alb, 2 oua, pesmet, grasime pentru prajit...
 
Cremvursti Cu Maioneza
150 g maioneza, 3 perechi de cremvursti, 2 linguri vin, tarhon ...
 
Lingua Al Bagnetto Rosso
Limba fiarta taiata felii, 2 manunchiuri de patrunjel, 5 catei de usturoi, un pic de ardei iute, cit...
 
Salata De Creier De Boeuf
1 creier de vitel sau de porc, 100 ml ulei sau unt, suc de lamiie (otet), piper, o felie de franzela...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare