Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Saratele cu chimen Aluaturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Saratele cu chimen

 
Inapoi
Pogaci
Sus
Aluaturi
Inainte
Scovergi
Titlu
Saratele cu chimen
Ingrediente
250 de grame de faina, 100 de grame de unt, 2 oua, 1 lingura de lapte, 1 lingura de smintina, 1/2 lingurita de sare, 1 lingura de chimen
Mod de Preparare
Se amesteca pe masa de aluat faina cu untul proaspat. Se face loc la mijloc si sepune un ou, o lingura de lapte, o lingura de smintina si sarea. Se framinta, apoi se lasa la rece sa se intareasca. Se fac betisoare cit se poate de subtiri, care se dau prin ou, sare si chimen si se coc la cuptor, la foc potrivit, dupa gust.
Mod de Servire
Timp Preparare:
60 min.
Punctaj: 19
Voturi: 4
5
Aperitive
Aluaturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1485
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aluaturi
Scovergi
150 gr iaurt (smitina), 2-4 oua, 1-2 linguri ulei, 150 gr zahar tos, un praf de sare, 2- 3 linguri...
 
Foi Pentru Prajitura
8 linguri zahar, 8 linguri ulei, 8 linguri lapte, 2 oua, 1 lingura bicarbonat de amoniu, faina (cit ...
 
Poale-n Brau
500 g faina,4 oua,60 g drojdie,100 ml smantana,100 ml lapte,zahar,zahar vanilinat,100 g untura,coaja...
 
Coca Pentru Coltunasi
400 g faina, 1 ou, apa, sare ...
 
Croissant
15 gr drojdie, 250 ml lapte, 2 linguri unt topit (sau margarina), 1 lingurita sare, 3 linguri zahar...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare