Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Saratele cu chimen Aluaturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Saratele cu chimen

 
Inapoi
Pogaci
Sus
Aluaturi
Inainte
Scovergi
Titlu
Saratele cu chimen
Ingrediente
250 de grame de faina, 100 de grame de unt, 2 oua, 1 lingura de lapte, 1 lingura de smintina, 1/2 lingurita de sare, 1 lingura de chimen
Mod de Preparare
Se amesteca pe masa de aluat faina cu untul proaspat. Se face loc la mijloc si sepune un ou, o lingura de lapte, o lingura de smintina si sarea. Se framinta, apoi se lasa la rece sa se intareasca. Se fac betisoare cit se poate de subtiri, care se dau prin ou, sare si chimen si se coc la cuptor, la foc potrivit, dupa gust.
Mod de Servire
Timp Preparare:
60 min.
Punctaj: 19
Voturi: 4
5
Aperitive
Aluaturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1522
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aluaturi
Mucenici Muntenesti
Faina, apa, sare, nuca macinata, zahar, scortisoara ...
 
Aluat Din Unt Si Smantana
250 g faina, 200 g unt, 200 g smantana, 1/2 lingurita sare ...
 
Pogaci
500 g faina, 500 g jumari, 30 g drojdie, 2 galbenusuri, 100 g smantana, 1/2 lingurita sare ...
 
Foi Pentru Prajitura
8 linguri zahar, 8 linguri ulei, 8 linguri lapte, 2 oua, 1 lingura bicarbonat de amoniu, faina (cit ...
 
Aluat Frantuzesc Pripit
500 gr de faina, 300 gr unt proaspat sau margarina, 1 ou, 4/5 pahar de apa, 1/2 lingurita sare, 1 ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare