Sarmalute moldovenesti 7336 Retete Mancaruri Din Carne
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Sarmalute moldovenesti Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Sarmalute moldovenesti

 
Inapoi
Sarmalute in foi verzi
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Sfiriiala Dobrogeana
Titlu
Sarmalute moldovenesti
Ingrediente
1/2 kg. carne de porc, 1/4 kg. carne de vita, 1/4 kg. carne de oaie sau ceafa de porc afumata, orez, ceapa, piper, suc de rosii, cimbru, marar
Mod de Preparare
Se alege varza cu frunze subtiri, se toaca bine carnea, oprind citeva felioare din ceafa afumata. Se fierbe orezul pe jumatate, se toaca ceapa prin masina si se caleste putin separat. Se pune totul intr-un vas mare, se omogenizeaza, se adauga, dupa gust, condimentele si se fac sarmale mici. Se pune la fiert un ciolan curatat de carne si putin afumat, dar bine spalat. Se asaza varza tocata, apoi, ordonat, in rinduri suprapuse, sarmalele. Se stropesc cu suc de rosii, se acopera cu varza tocata si se da la cuptor cu focul mic, dupa ce s-a pus fie apa rece, simpla, fie combinata cu sucul de rosii si, daca mai este nevoie, cu grasime. Se fierb sarmalele la foc mic, in cuptor, acoperite, si, cind sint gata, se lasa 10 minute vasul fara capac. Deasupra, se pun felii subtiri de ceafa putin prajite si chiar citeva felioare de cirnaciori prajiti.
Mod de Servire
Serviti cu mamaliguta calda si cu smintina
Timp Preparare:
90 min.
Punctaj: 20
Voturi: 4
5
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1890
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Pasteta Din Carne Rasol
300 g carne fiarta de vaca, vitel sau pasare, 150 g franzela, 100 ml lapte, 300-400 g zarzavat fiert...
 
Cotlete De Vitel Sote Cu Sos De Vin
4 cotlete, o lingura unt topit sau 2 linguri ulei, patrunjel verde, un pahar cu vin alb, 1 lingurita...
 
Mincare De Varza Cu Carne
O varza, 600 g carne de porc, o lingura untura, o lingura faina, 3 linguri smintina, o ceapa, marar,...
 
Pasteta Din Creier
300 g creier de vitel sau de porc, 150 g ceapa, 50 ml untdelemn, 20 ml rom, 150-200 g unt, 5 masline...
 
Pui In Bere
1 pui, condimente, sare, 0 5 l bere, 1 lingura de ulei...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare