Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Snitel cu brinza Fripturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Snitel cu brinza

 
Inapoi
Saslik
Sus
Fripturi
Inainte
Snitel cu sos tomat
Titlu
Snitel cu brinza
Ingrediente
1 kg. carne tocata slaba, 2 oua, 200 gr. cascaval de vaca (dat pe razatoarea mare), sare si piper dupa gust, 150 gr. faina, 1 ou batut bine cu 3 linguri de lapte, 400 gr. pesmet
Mod de Preparare
Carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se framinta bine si se lasa sa se odihneasca 1/2 ora. Apoi se formeaza (cu mina umeda) mingi din preparatul de mai sus, care se turtesc putin in palma, apoi se trec prin faina, prin oul batut cu lapte, iar in final prin pesmet. In momentul in care se trec prin pesmet, se preseaza atent, in asa fel incit mingea de preparat (carnea) va deveni un snitel de dimensiune palmei si grosimea degetului mic. Se asaza pe planseta, unul langa celalalt si se lasa la frigider 2 ore. Se prajesc in tigaia incinsa, cu putin ulei, avind grija sa se intoarca de doua-trei ori pe fiecare parte , cite 2 minute.
Mod de Servire
Se servesc snitelele calde, cu pilaf de orez, cous-cous, pireu de cartofi, sufleu de conopida, varza calita, cartofi natur, ghiveci de legume, cartofi gratinati, la alegere. Se poate prepara cantitate dubla de snitele si se pot pastra la congelator, neprajite. Cand se vor servi, e bine sa fie scoase din congelator cu 2-3 ore inainte de prajire.
Timp Preparare:
165 min.
Punctaj: 23
Voturi: 7
3
Mancaruri
Fripturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1026
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Fripturi
Pui Fripti La Cuptor
1 pui, 1 lingura unt sau untura ...
 
Pui Cu Susan
4 buc piept de pui ( aprox 150 gr), 2 linguri unt, 2 linguri sos de soia, 100 gr faina, 75 gr semin...
 
Friptura De Porc In Aluat
1 kg carne de porc - spate, 1 buc ceapa, 6 buc cartofi fierti, 6 linguri smintina, 4 linguri pesm...
 
Ficat La Gratar
300 gr ficat ...
 
Muschi La Tigaie
800 g muschi, 40 g unt, 2 catei de usturoi, 1 pahar cu vin alb, sare, piper, salata ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare