Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

SNITEL UMPLUT CU MUSCHI DE PORC SAU DE VITEL, PIEPT DE PUI, DE CURCAN, CARNE DE IEPURE DOMESTIC Aperitive cu Cartofi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

SNITEL UMPLUT CU MUSCHI DE PORC SAU DE VITEL, PIEPT DE PUI, DE CURCAN, CARNE DE IEPURE DOMESTIC

 
Inapoi
OUA TARI CU SOS GRECESC
Sus
Aperitive cu Cartofi
Inainte
TARTINE CU MARGARINA SI SARDELE
Titlu
SNITEL UMPLUT CU MUSCHI DE PORC SAU DE VITEL, PIEPT DE PUI, DE CURCAN, CARNE DE IEPURE DOMESTIC
Ingrediente
Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel, patrunjel, ceapa, usturoi, masline, sare, piper macinat.
Mod de Preparare
Carnea, curatata de pielite, se taie in felii de 1 cm grosime, batindu-se cu batatorul fara sa se rupa, apoi se unge cu o compozitie mai picanta: slanina proaspata sau afumata taiata marunt cu marar, patrunjel, mustar, ceapa, usturoi, masline, castravete, gogosar proaspat sau din conserva, toate taiate marunt si combinate dupa gust. Apoi, snitelul se indoaie in jumatate, se trece prin faina, apoi prin ou (batut cu furculita, in care s-a pus putina sare si piper macinat) si prin pesmet, sau iar prin faina, prajindu-le ca si snitelul parizian si servindu-le la fel.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 4
Voturi: 1
4
Aperitive
Aperitive cu Cartofi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1357
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Cartofi
Tartine Cu Pate De Ficat
Franzela, pateu de ficat, masline, gogosari, maioneza, smintina groasa, rosii mici ...
 
Tartine Cu Sunca
400 g sunca, 200 g unt (margarina), o cutie de sardele ...
 
Cremvursti Cu Maioneza
150 g maioneza, 3 perechi de cremvursti, 2 linguri vin, tarhon ...
 
Aperitiv Din Brinza De Vaci
1/2 kg brinza de vaci, 150 g smintina proaspata groasa, chimen, ceapa ...
 
Cartofi Frantuzesti
700-800 g cartofi, 4 oua, 200-300 ml smintina, 50 g unt, 30 g pesmet, sare ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare