Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Sos alb Sosuri albe

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Sos alb

 
Inapoi
Sos alb cu smantana
Sus
Sosuri albe
Inainte
Sos de smantana rosu
Titlu
Sos alb
Ingrediente
50 g faina, 25 g unt, 2-3 cesti lapte sau smantana, nucsoara, sare
Mod de Preparare
Facem un rantas alb, fierbinte, si turnam cate putin lapte clocotit sau smantana, amestecand cu lopatica sau cu lingura. Diluam rantasul pana la consistenta unei smantani subtiri, lasam sa dea cateva clocote si, indata ce se ingroase, il luam de pe plita, il strecuram si adaugam dupa gust sare si nucsoara. Nu trebuie sa fiarba mult timp ca sa nu-si piarda consistenta si sa nu se lipeasca pe fund. Sosul alb se prepara de obicei mai gros, deoarece cu el acoperim unele feluri sau dregem diferitele piureuri de zarzavat, servite ca garnitura la fripturi. In afara de aceasta, sosul alb serveste drept baza pentru alte sosuri.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Sosuri albe
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 670
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Sosuri albe
Sos Alb Besamel
Pentru 1 kg: 80 g faina, 1 l lapte, 80 g unt, 10 g sare ...
 
Sos Alb
Un galbenus, 50 g unt, 50 g faina, un pahar apa, sare, piper ...
 
Sos Alb Cu Smantana
50 g faina, 25 g unt, 2 cesti zeama de carne, 5 linguri smantana fiarta...
 
Sos Alb Cu Zeama De Carne
50 g faina, 25 g unt, 2 cesti de zeama de carne...
 
Zazyky
1 castravete mai mare sau 4 mai mici , iaurt simplu 500g , samntana 200g , branza rasa 100g , sare ,...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare