Sos alb Sosuri albe

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Sos alb

 
Inapoi
Sos alb cu smantana
Sus
Sosuri albe
Inainte
Sos de smantana rosu
Titlu
Sos alb
Ingrediente
50 g faina, 25 g unt, 2-3 cesti lapte sau smantana, nucsoara, sare
Mod de Preparare
Facem un rantas alb, fierbinte, si turnam cate putin lapte clocotit sau smantana, amestecand cu lopatica sau cu lingura. Diluam rantasul pana la consistenta unei smantani subtiri, lasam sa dea cateva clocote si, indata ce se ingroase, il luam de pe plita, il strecuram si adaugam dupa gust sare si nucsoara. Nu trebuie sa fiarba mult timp ca sa nu-si piarda consistenta si sa nu se lipeasca pe fund. Sosul alb se prepara de obicei mai gros, deoarece cu el acoperim unele feluri sau dregem diferitele piureuri de zarzavat, servite ca garnitura la fripturi. In afara de aceasta, sosul alb serveste drept baza pentru alte sosuri.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Sosuri albe
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 697
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Sosuri albe
Sos De Smantana Pentru Cartofi Prajiti
1 pahar smantana cremoasa,o lingura ulei,un varf de cutit praf usturoi,un varf de cutit piper negru,...
 
Sos Alb Cu Zeama De Carne
50 g faina, 25 g unt, 2 cesti de zeama de carne...
 
Sos Alb
50 g faina, 25 g unt, 2-3 cesti lapte sau smantana, nucsoara, sare...
 
Bechamel
20-30 g faina, 30-40 g unt, ½ l lapte, sare ...
 
Zazyky
1 castravete mai mare sau 4 mai mici , iaurt simplu 500g , samntana 200g , branza rasa 100g , sare ,...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



 

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide