Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Sunca in bere (Bierschinken) Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Sunca in bere (Bierschinken)

 
Inapoi
Sufleu de sunca
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Tarta de cartofi cu pui
Titlu
Sunca in bere (Bierschinken)
Ingrediente
Cca. 3 – 3,5 kg de pulpa de porc (o bucata), multa sare, usturoi, 4 linguri de mustar, 2 linguri miere, 1L bere
Mod de Preparare
Se spala carnea si se pune multa sare pe ea. Se face o marinata de sare si se pune carnea in ea si se pune la rece pentru 3 saptamini. Intre timp se intoarce. Se usuca apoi carnea cu o cirpa si se unge cu mujdei de usturoi. Se pune carnea in cuptor (220°C, 2 ore) la copt. Se amesteca mustarul si mierea si se unge carnea de mai multe ori si se varsa berea peste ea. Dupa 2 ore e carnea gata .
Mod de Servire
Timp Preparare:
120 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1408
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Sote De Berbec
1 kg carne macra de berbec, o lingura de untura, 4 buc ceapa, cimbru, o lingura bulion de rosii, 1...
 
Pui Cu Smintina Si Hrean
Un pui de cca 1 kg, 1/2 kg zarzavat de supa (morcovi, patrunjel, telina, ceapa), 1-2 linguri cu virf...
 
Miel Cu Orez
2 linguri ulei masline, 1 lingura unt, 80 gr cepe mici, 80 gr brinza rasa, 120 ml vin rosu, 6 cest...
 
Piept De Pui Cu Soia Si Prune
4 buc file de piept de pui, sos de soia, ulei, 800 gr prune, miere, 1 sticla 1/2 bere ...
 
Pilaf De Pui Cu Unt
1 pui mare, 1 1/2 pahare orez, 2 linguri unt topit, o ceapa, o lingurita unt proaspat, 1 litru apa ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare