Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Supa ardeleneasca de pui clara Supe de carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Supa ardeleneasca de pui clara

 
Inapoi
Consome de pui
Sus
Supe de carne
Inainte
Supa concentrata de carne
Titlu
Supa ardeleneasca de pui clara
Ingrediente
un pui, 4 buc. cartofi, 3 buc. morcovi, 1 buc. ceapa medie, 1 buc. radacina de pastirnac, 200 gr. fidea, un pahar de lapte pentru servit
Mod de Preparare
Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert aproximativ o ora, spumind din cind in cind. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate incropi o salata Boeuf insa cu carne de pui.
Mod de Servire
Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire, in apa condimentata cu putina "Vegeta", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smintina dupa gust
Timp Preparare:
90 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Ciorbe & Supe
Supe de carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1270
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Supe de carne
Supa De Carne
1,500 kg carne, 3 l apa, 2 morcovi, 1 telina, 1 pastarnac, 1 praz, 1 patrunjel, 1 ceapa, sare, 1 buc...
 
Supa Vieneza
O lingura boia, 500 gr carne, 500 gr cartofi, 5 buc ceapa, o lingura faina, 2-3 oase, piper, sare...
 
Supa Cu Galuste De Gris
Supa de carne de vaca sau pasare; Galuste: 2 oua, lingurita unt (in lipsa untura), 5-6 linguri gris...
 
Supa Ungureasca
Zeama de la o limba fiarta, 1 kg resturi de carne fiarta, 1 ceapa, 1 kg cartofi, 1 catel usturoi, 1 ...
 
Supa De Vitel
1 kg carne, 1,5 l apa, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 telina, 1/2 patrunjel, 1 cartof, putin praz, sare, pip...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare