Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Supa cu galuste de gris Supe de carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Supa cu galuste de gris

 
Inapoi
Supa de gaina a la grec
Sus
Supe de carne
Inainte
Supa de gris
Titlu
Supa cu galuste de gris
Ingrediente
1,5 l supa de carne, 1 lingura unt, 2 oua, gris cat cuprinde
Mod de Preparare
Frecam untul cu galbenusurile pana se fac ca o crema. Apoi, frecand intr-una, adaugam gris cat cuprinde pentru a se obtine o coca mai tare decat smantana. Saram. Batem spuma doua albusuri si le amestecam cu grisul. Daca se moaie prea mult, mai punem gris; daca este prea tare, turnam o lingura de zeama de carne. Strecuram supa intr-o cratita cu gura larga si o punem la foc sa fiarba in clocote. Facem intai proba: dam drumul la o lingurita de compozitie de galuste in supa care clocoteste. Daca coca creste, se umfla si se face pufoasa, compozitia este buna. Daca insa galustele sunt prea tari, ca niste gloante, adaugam putina supa sau grasime. Cand compozitia se desface, amestecam cu un galbenus si cu un albus batute in alt vas. Daca proba reuseste, continuam sa facem galustele, dandu-le drumul in supa, rand pe rand, cu lingurita. Le fierbem 10-12 minute (maximum 15). Cand sunt fierte, ele se ridica deasupra. Atunci servim supa la masa. Daca nu servim supa indata, scoatem galustele din cratita cu o lingura de spumuit si le tinem intr-o farfurie sau in castron pana la masa. Turnam apoi supa incet, peste galuste. Cine doreste presara patrunjel taiat subtire, nu tocat marunt, ca sa nu tulbure supa.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 5
Voturi: 1
5
Ciorbe & Supe
Supe de carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 501
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Supe de carne
Supa Cu Cascaval
1L zeama de carne sau zarzavat, 200g cascaval, 9-10 felii de franzela, 75g unt, sare ...
 
Supa De Pasare Cu Galuste De Gris
100 g carne de pasare, 25 g morcov, 10 g albitura, 15 g telina, 10 g ceapa, 10 ml ulei, 5 g verdeata...
 
Supa-crema De Ciuperci Cu Carne De Pasare
1,5 l apa, 1 pui mic, 250 gr ciuperci, 1 buc telina, 1 buc radacina patrunjel, 1 buc ceapa, 1 li...
 
Supa Ardeleneasca De Pui Clara
Un pui, 4 buc cartofi, 3 buc morcovi, 1 buc ceapa medie, 1 buc radacina de pastirnac, 200 gr fi...
 
Supa De Pasare
3-4 kg carne de gaina, 1 buc ceapa, 1 buc morcov, 1/2 buc pastirnac, patrunjel, piper, 1 linguri...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare