Supa de carne Supe de carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

Supa de carne

 
Inapoi
Aspic de peste
Sus
Supe de carne
Inainte
Supa de vitel
Titlu
Supa de carne
Ingrediente
1,500 kg carne, 3 l apa, 2 morcovi, 1 telina, 1 pastarnac, 1 praz, 1 patrunjel, 1 ceapa, sare, 1 buchet (patrunjel, marar, frunze de telina)
Mod de Preparare
Supa de carne se pregateste la fel ca bulionul de carne (vezi reteta). Trebuie sa fiarba neintrerupt cel putin 3 ore, la foc mic. Cand este gata, tragem oala la marginea plitei, lasam sa se limpezeasca putin, apoi o strecuram si adaugam garnitura cu care dorim sa servim supa la masa.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Ciorbe & Supe
Supe de carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 461
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Supe de carne
Supa De Ficat
300 gr ficat, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 75 gr unt, 1 legatura verdeata, sare, piper, 5-6 fe...
 
Supa Din Oase Cu Diferite Garnituri
1 kg oase de vaca, telina, 1 ceapa, patrunjel, piper, sare, 2 1/2 litri apa, 1 morcov, 1 pastarnac ...
 
Supa De Carne Cu Telina Si Varza
1/2 kg rasol sau piept, 2 cepe, putin usturoi, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1/2 buc telina,...
 
Supa Cu Galusti Din Franzelute
4-5 franzelute, 3 oua, 1/2 l lapte, 1si 1/2 lingura unt, 1 buc ceapa, patrunjel verde, 1-2 linguri ...
 
Supa De Carne De Vaca
1 kg carne, 3 l apa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 ardei gras, o ceapa si citeva foi galbene d...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide