Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Supa de carne Supe de carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Supa de carne

 
Inapoi
Aspic de peste
Sus
Supe de carne
Inainte
Supa de vitel
Titlu
Supa de carne
Ingrediente
1,500 kg carne, 3 l apa, 2 morcovi, 1 telina, 1 pastarnac, 1 praz, 1 patrunjel, 1 ceapa, sare, 1 buchet (patrunjel, marar, frunze de telina)
Mod de Preparare
Supa de carne se pregateste la fel ca bulionul de carne (vezi reteta). Trebuie sa fiarba neintrerupt cel putin 3 ore, la foc mic. Cand este gata, tragem oala la marginea plitei, lasam sa se limpezeasca putin, apoi o strecuram si adaugam garnitura cu care dorim sa servim supa la masa.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Ciorbe & Supe
Supe de carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 456
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Supe de carne
Supa Din Carne De Vaca
Carne de vaca (1 kg cu os sau, cand carnea nu are os, 3/4 kg si, separat, un os cu maduva), 1 morcov...
 
Supa Ardeleneasca De Pui Clara
Un pui, 4 buc cartofi, 3 buc morcovi, 1 buc ceapa medie, 1 buc radacina de pastirnac, 200 gr fi...
 
Supa-crema De Broccoli
3-4 buchetele de broccoli, 2 cepe, 1 pahar lapte, 3 galbenusuri, 1 cutie smintina, sare, piper ...
 
Supa Limpede
3 l apa, 300 gr carne de vaca, 1/2 gaina, 1-2 buc morcovi, 1 buc patrunjel, 1 buc pastirnac, 1 b...
 
Supa De Ficat
300 gr ficat, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 75 gr unt, 1 legatura verdeata, sare, piper, 5-6 fe...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare