Supa de carne 9505 Retete Supe De Carne
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Supa de carne Supe de carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Supa de carne

 
Inapoi
Aspic de peste
Sus
Supe de carne
Inainte
Supa de vitel
Titlu
Supa de carne
Ingrediente
1,500 kg carne, 3 l apa, 2 morcovi, 1 telina, 1 pastarnac, 1 praz, 1 patrunjel, 1 ceapa, sare, 1 buchet (patrunjel, marar, frunze de telina)
Mod de Preparare
Supa de carne se pregateste la fel ca bulionul de carne (vezi reteta). Trebuie sa fiarba neintrerupt cel putin 3 ore, la foc mic. Cand este gata, tragem oala la marginea plitei, lasam sa se limpezeasca putin, apoi o strecuram si adaugam garnitura cu care dorim sa servim supa la masa.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Ciorbe & Supe
Supe de carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 458
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Supe de carne
Supa Limpede
3 l apa, 300 gr carne de vaca, 1/2 gaina, 1-2 buc morcovi, 1 buc patrunjel, 1 buc pastirnac, 1 b...
 
Supa Din Carne De Vita
1- 1/2 kg rasol cu os cu maduva, 1 buc ceapa, 1 buc morcov, 1/2 buc telina, 3 l apa, sare Pentr...
 
Supa De Gulii Cu Carne
1 pui sau (1 kg carne de vitel sau miel), 2 gulii mari, o lingura ulei, patrunjel tocat, 1 ou, 1 lin...
 
Supa De Gaina Cu Taietei De Casa
O gaina de 1-1,5 kg , zarzavat (morcovi, telina, patrnjel, pastirnac, praz) - 250 de grame, o ceapa,...
 
Supa De Rosii Cu Tarhon
1,5 kg rosii, 100 gr orez, o ceapa verde potrivita, o legatura de tarhon, o legatura de marar, o le...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare