Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Supa de pasare Supe de carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Supa de pasare

 
Inapoi
Supa din carne de vaca
Sus
Supe de carne
Inainte
Supa a la Izalina
Titlu
Supa de pasare
Ingrediente
3-4 kg carne de gaina, 3-4 l apa, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 pastirnac, patrunjel, piper, 1 lingurita sare.
Mod de Preparare
Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tinara. Gaina, curatata si spalata, se aseaza intr-o oala in care se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gainii. Se aseaza la foc potrivit. Se continua apoi pregatirea supei, procedind intocmai ca si la supa de carne, cu deosebirea ca la supa de gaina se adauga zarzavatul cind pasarea a fiert pe jumatate. Cantitatea de zarzavat trebuie sa fie mai mica decit la supa de vaca. Supa de pasare se poate prepara si fara zarzavat, doar cu o ceapa, in acest mod pastrindu-se gustul de pasare mai pregnant
Mod de Servire
Timp Preparare:
30 min.
Punctaj: 7
Voturi: 2
4
Ciorbe & Supe
Supe de carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1272
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Supe de carne
Supa De Pui
1 kg pulpe,2 morcovi, apa, sare, piper, maggi secretul gustului ...
 
Supa De Pasare
3-4 kg carne de gaina, 3-4 l apa, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 pastirnac, patrunjel, piper, 1 lingurita sa...
 
Supa Marii De Gheata
1,2 kg cod, o ceapa, 2 cartofi, o telina un pastarnac, 1,2 l lapte, sare, patrunjel ...
 
Supa De Varza Creata
1 buc varza creata, 2 buc morcovi, 2-3 felii de slanina, 1 kg de carne de vaca, de preferinta pi...
 
Supa De Mazare
500 gr carne, 250 gr mazare, 200 gr zarzavat (morcov, patrunjel), o ceapa mica, 2 linguri unt ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare