Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Supa de vitel Supe de carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Supa de vitel

 
Inapoi
Supa de carne
Sus
Supe de carne
Inainte
Supa de gaina
Titlu
Supa de vitel
Ingrediente
1 kg carne, 1,5 l apa, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 telina, 1/2 patrunjel, 1 cartof, putin praz, sare, piper, putin patrunjel verde, 1 bucatica lamaie
Mod de Preparare
Taiem carnea in 5 bucati. O spalam si o punem intr-o oala cu apa. Presaram putina sare si lasam sa fiarba, avand grija ca inainte de a da apa in clocot, sa luam spuma. Apoi fierbem supa incet, pana cand carnea este pe jumatate fiarta. Atunci adaugam zarzavatul taiat ca taiteii, iar partea alba a prazului, in rondele subtiri. Punem cateva boabe de piper si sare daca mai trebuie. Cand carnea este fiarta, tocam marunt patrunjelul si il punem in zeama. Servim rasolul la masa in supa lui. Separat servim lamaie si felii de paine prajita.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Ciorbe & Supe
Supe de carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 433
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Supe de carne
Supa Crema De Raci
2 tulpini de praz, 1 ceapa, 2 morcovi, 4 rosii, 500 gr raci (de preferat de riu), 100 gr orez, apa...
 
Supa Cu Cascaval
1L zeama de carne sau zarzavat, 200g cascaval, 9-10 felii de franzela, 75g unt, sare ...
 
Supa Cu Orez Si Smintina
Supa de carne de vaca sau de pasare, 4 linguri orez, 6 linguri smintina buna, 6 felii de lamiie, sar...
 
Supa Ungureasca
Zeama de la o limba fiarta, 1 kg resturi de carne fiarta, 1 ceapa, 1 kg cartofi, 1 catel usturoi, 1 ...
 
Supa De Pasare Cu Taitei De Casa
4 l apa, 1 gaina grasa si mare, 1 buc morcov potrivit, 1 buc patrunjel, 1 buc pastirnac, 1 buc t...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare