Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Supa vieneza Supe de carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Supa vieneza

 
Inapoi
Supa ungureasca
Sus
Supe de carne
Inainte
Supa-crema de broccoli
Titlu
Supa vieneza
Ingrediente
o lingura boia, 500 gr. carne, 500 gr. cartofi, 5 buc. ceapa, o lingura faina, 2-3 oase, piper, sare, 80 gr. untura, 2 catei de usturoi
Mod de Preparare
Oasele se fierb in apa rece, se strecoara supa care se sareaza si se lasa sa mai fiarba aproape o ora; se taie cepele pestisori, se auresc in untura, presarind si boiaua. Se stinge cu 4 cesti de supa, apoi se lasa sa fiarba citeva clocote si se da totul prin sita. In acest amestec pasat se pun bucatele de carne, usturoiul si chimenul pisate, sarea, piperul si se lasa totul sa fiarba pina ce carnea devine moale. Faina se dizolva cu putina supa, se toarna peste carne si se mai adauga 5 cesti de supa de oase. Ultimii vor fi pusi in supa cartofii, taiati cubulete.
Mod de Servire
Timp Preparare:
150 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Ciorbe & Supe
Supe de carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 883
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Supe de carne
Supa De Curcan - Ca In Ardeal
Carne de curcan (piept, pulpe sau tacimuri), o ceapa mica, 4-5 buc morcovi mari si sanatosi, 1 buc ...
 
Supa De Gaina A La Grec
1 gaina (1-1,500 kg), 2-2,5 l apa, 125 g orez, 3 oua, 1 lamaie...
 
Supa De Rosii Cu Tarhon
1,5 kg rosii, 100 gr orez, o ceapa verde potrivita, o legatura de tarhon, o legatura de marar, o le...
 
Supa Din Oase Cu Diferite Garnituri
1 kg oase de vaca, telina, 1 ceapa, patrunjel, piper, sare, 2 1/2 litri apa, 1 morcov, 1 pastarnac ...
 
Supa De Limba
500 - 600 gr limba de vaca, 2 buc morcov, 1 buc pastirnac, 2-3 buc rosii, praz, patrunjel, 1-2 f...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare