Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

TARTINE CU CASCAVAL Aperitive cu Cartofi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

TARTINE CU CASCAVAL

 
Inapoi
TARTINE CU PASTA DIN OUA FIERTE TARI
Sus
Aperitive cu Cartofi
Inainte
TARTINE CU CIUPERCI
Titlu
TARTINE CU CASCAVAL
Ingrediente
O franzela, unt, sardele sau pasta de sardele, cascaval, masline, gogosari, galbenus de ou tare.
Mod de Preparare
Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele. Deasupra se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici.Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosi. Feliile de franzela se mai pot unge si cu brinza Bucegi care are gust picant, frecata in parti egale cu unt. In loc de brinzeturi, se poate rade direct, peste feliile unse cu unt, galbenus de ou fiert tare.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 5
Voturi: 1
5
Aperitive
Aperitive cu Cartofi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1944
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Cartofi
Ochiuri Romanesti In Cuib De Parizer
Patru felii de parizer de 4-5 mm grosime, 30 g unt sau untdelemn, 4 oua Pentru piure: 1/2 kg cartofi...
 
Aperitiv Din Brinza De Burduf
1/2 kg brinza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smintina, 4-5 sardele, chimen, ceapa,...
 
Dovlecei Cu Maioneza
2-3 dovlecei mai tineri, sare, 250-300 g maioneza, sau alte sosuri maioneza, ca si la conopida ...
 
Oua Tari Cu Sos Grecesc
4 oua, 50 ml ulei, 2-3 linguri de apa, 1/2 lingurita sare, un virf de cutit cu piper, 15 ml lamiie ...
 
Cartofi Frantuzesti
700-800 g cartofi, 4 oua, 200-300 ml smintina, 50 g unt, 30 g pesmet, sare ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare