Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

TARTINE CU PASTA DIN OUA FIERTE TARI Aperitive cu Cartofi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

TARTINE CU PASTA DIN OUA FIERTE TARI

 
Inapoi
TARTINE CU MARGARINA SI SARDELE
Sus
Aperitive cu Cartofi
Inainte
TARTINE CU CASCAVAL
Titlu
TARTINE CU PASTA DIN OUA FIERTE TARI
Ingrediente
3-4 oua, o lingurita cu virf mustar, o lingura zeama de lamiie, un virf de cutit de piper sau dupa gust, cca 100 g unt sau untdelemn sau 100 ml smintina, o ceapa mijlocie, facultativ, sardele sau pasta de sardele.
Mod de Preparare
Ouale fierte tari se taie marunt cu cutitul, se adauga mustarul, zeama de lamiie si untdelemnul treptat, ca la maioneza, sau se leaga pasta cu unt moale sau smintina. Cine doreste, pune ceapa rasa fin sau ceapa verde, taiata marunt, cu frunze cu tot, piper macinat si pasta de sardele (ansoa) sau sardele cu tot untdelemnul (in care caz nu se mai pune utdelemn sau unt, sau se pune numai cit este necesar, ca sa se lege compozitia). Se ung tartinele si se decoreaza dupa gust.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 24
Voturi: 7
3
Aperitive
Aperitive cu Cartofi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2149
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Cartofi
Ochiuri Romanesti In Cuib De Parizer
Patru felii de parizer de 4-5 mm grosime, 30 g unt sau untdelemn, 4 oua Pentru piure: 1/2 kg cartofi...
 
Margarete Cu Brinza
4 felii franzela de 2 cm grosime (cca 200 g ), 200 ml lapte, 4 oua, 50 g, cascaval sau parmezan ras,...
 
Aperitiv Din Brinza De Burduf
1/2 kg brinza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smintina, 4-5 sardele, chimen, ceapa,...
 
Cornuri Umplute Cu Sunca, Parizer, Salam
10 cornuri, 200 g sunca, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smintina, un virf de lingurita sare, un vi...
 
Ciuperci Cu Marar
1/2 Kg ciuperci, 100 ml untdelemn, o lingurita cu virf marar taiat marunt, o ceapa, 1/4 suc de rosii...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare