Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

TARTINE CU PATE DE FICAT Aperitive cu Cartofi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

TARTINE CU PATE DE FICAT

 
Inapoi
TARTINE CU CIUPERCI
Sus
Aperitive cu Cartofi
Inainte
TARTINE CU SOS ALB CU CIUPERCI
Titlu
TARTINE CU PATE DE FICAT
Ingrediente
Franzela, pateu de ficat, masline, gogosari, maioneza, smintina groasa, rosii mici.
Mod de Preparare
Feliile de franzela se ung cu pateul de ficat si se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze subtiri din gogosari. La pateu se poate adauga maioneza in parti egale si, facultativ, se pune si o lingura cu smintina groasa. Se aplica pasta pe feliile de franzela si se decoreaza la fel. Cu aceasta compozitie se pot umple rosii mici.Se taie cite un capac fiecarei rosii in partea coditei si se scoate mijlocul cu lingurita. Pasta de ficat cu maioneza se pune in cornet impermeabil cu sprit crestat la capat, ca cel pentru ornat cu frisca.Se introduce spritul in rosie si, printr-o singura apasare, aceasta se umple; deasupra se termina cu o rozeta foarte decorativa.
Mod de Servire
Se servesc ca aperitiv.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Aperitive
Aperitive cu Cartofi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1911
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Cartofi
Tartine Cu Ciuperci
150 mg unt, 50 g cascaval sau parmezan, 250 g ciuperci, oceapa de marime mijlocie, 2 linguri untdele...
 
Cornuri Umplute Cu Sunca, Parizer, Salam
10 cornuri, 200 g sunca, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smintina, un virf de lingurita sare, un vi...
 
Cartofi Frantuzesti
700-800 g cartofi, 4 oua, 200-300 ml smintina, 50 g unt, 30 g pesmet, sare ...
 
Ochiuri Romanesti In Cuib De Parizer
Patru felii de parizer de 4-5 mm grosime, 30 g unt sau untdelemn, 4 oua Pentru piure: 1/2 kg cartofi...
 
Cartofi Frantuzesti
700-800 g cartofi, 4 oua, 200-300 ml smintina, 50 g unt, 30 g pesmet, sare ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare