Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

TARTINE CU SOS ALB CU CIUPERCI Aperitive cu Cartofi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

TARTINE CU SOS ALB CU CIUPERCI

 
Inapoi
TARTINE CU PATE DE FICAT
Sus
Aperitive cu Cartofi
Inainte
TARTINE CU SUNCA
Titlu
TARTINE CU SOS ALB CU CIUPERCI
Ingrediente
30 g unt, 30 g faina, 150 ml lapte, 10 ml smintina, 100 g brinza, 250 g ciuperci.
Mod de Preparare
Se prepara un sos alb mai gros din faina, unt si lapte. Faina si untul se infierbinta intr-o cratita de 1 l , la foc mic, numai un minut, amestecind mereu si avind grija ca faina sa nu se coloreze deloc; apoi se stinge cu laptele fierbinte, adaugat in 2-3 rinduri, amestecind de fiecare data, pina cind se desfac toate cocoloasele formate, ca sa rezulte un sos omogen. Se sareaza si, facultativ, se acreste putin cu zeama sau sare de lamiie, numai dupa ce s-a luat cratita de pe foc. Se aromeaza cu patrunjel sau marar taiat marunt. Ciupercile taiate marunt si bine spalate se trec prin masina de tocat. Ceapa taiata marunt se caleste un minut in untdelemn, apoi se adauga ciupercile, foaia de dafin, zeama de lamiie, piper, o lingurita rasa de sare. Se lasa la foc mic acoperite sa fiarba cca 30 minute, ca sa scada toata apa ce o lasa si sa se moaie. Cind este gata , se adauga si smintina. Se ung tartinele cu un strat de 3-4 mm. Deasupra se rade brinza.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 5
Voturi: 1
5
Aperitive
Aperitive cu Cartofi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1539
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Cartofi
Cornuri Umplute Cu Sunca, Parizer, Salam
10 cornuri, 200 g sunca, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smintina, un virf de lingurita sare, un vi...
 
Cascaval La Capac
100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina ...
 
Cremvursti Cu Maioneza
150 g maioneza, 3 perechi de cremvursti, 2 linguri vin, tarhon ...
 
Aperitiv Din Brinza De Burduf
1/2 kg brinza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smintina, 4-5 sardele, chimen, ceapa,...
 
Cartofi Frantuzesti
700-800 g cartofi, 4 oua, 200-300 ml smintina, 50 g unt, 30 g pesmet, sare ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare