TARTINE CU SOS ALB CU CIUPERCI Aperitive cu Cartofi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

TARTINE CU SOS ALB CU CIUPERCI

 
Inapoi
TARTINE CU PATE DE FICAT
Sus
Aperitive cu Cartofi
Inainte
TARTINE CU SUNCA
Titlu
TARTINE CU SOS ALB CU CIUPERCI
Ingrediente
30 g unt, 30 g faina, 150 ml lapte, 10 ml smintina, 100 g brinza, 250 g ciuperci.
Mod de Preparare
Se prepara un sos alb mai gros din faina, unt si lapte. Faina si untul se infierbinta intr-o cratita de 1 l , la foc mic, numai un minut, amestecind mereu si avind grija ca faina sa nu se coloreze deloc; apoi se stinge cu laptele fierbinte, adaugat in 2-3 rinduri, amestecind de fiecare data, pina cind se desfac toate cocoloasele formate, ca sa rezulte un sos omogen. Se sareaza si, facultativ, se acreste putin cu zeama sau sare de lamiie, numai dupa ce s-a luat cratita de pe foc. Se aromeaza cu patrunjel sau marar taiat marunt. Ciupercile taiate marunt si bine spalate se trec prin masina de tocat. Ceapa taiata marunt se caleste un minut in untdelemn, apoi se adauga ciupercile, foaia de dafin, zeama de lamiie, piper, o lingurita rasa de sare. Se lasa la foc mic acoperite sa fiarba cca 30 minute, ca sa scada toata apa ce o lasa si sa se moaie. Cind este gata , se adauga si smintina. Se ung tartinele cu un strat de 3-4 mm. Deasupra se rade brinza.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 5
Voturi: 1
5
Aperitive
Aperitive cu Cartofi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1548
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Cartofi
Oua Tari Cu Sos Grecesc
4 oua, 50 ml ulei, 2-3 linguri de apa, 1/2 lingurita sare, un virf de cutit cu piper, 15 ml lamiie ...
 
Cremvursti Cu Maioneza
150 g maioneza, 3 perechi de cremvursti, 2 linguri vin, tarhon ...
 
Conopida Cu Maioneza
600-800 g conopida, 300 g maioneza, 100 ml smintina, marar, patrunjel ...
 
Ciuperci Cu Marar
1/2 Kg ciuperci, 100 ml untdelemn, o lingurita cu virf marar taiat marunt, o ceapa, 1/4 suc de rosii...
 
Aperitiv Din Brinza De Burduf
1/2 kg brinza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smintina, 4-5 sardele, chimen, ceapa,...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide