Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

TARTINE CU SUNCA Aperitive cu Cartofi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

TARTINE CU SUNCA

 
Inapoi
TARTINE CU SOS ALB CU CIUPERCI
Sus
Aperitive cu Cartofi
Inainte
PASTETA IN ASPIC
Titlu
TARTINE CU SUNCA
Ingrediente
400 g sunca, 200 g unt (margarina), o cutie de sardele.
Mod de Preparare
Sunca se trece de 2 ori prin masina de tocat, apoi se adauga in untul (margarina) frecat (moale); se sareaza dupa gust. Pasta se poate folosi ca atare, sau ca sa fie mai picanta, se amesteca cu pasta de sardele sau cu sardele (o cutie) cu tot untdelemnul respectiv. Se ung tartinele, se orneaza cu ardei, rosii, masline.Pasta se poate pastra in borcan, la frigider, servind pentru pregatirea sandvisurilor, in diverse ocazii.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 20
Voturi: 5
4
Aperitive
Aperitive cu Cartofi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1994
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Cartofi
Cartofi Frantuzesti
700-800 g cartofi, 4 oua, 200-300 ml smintina, 50 g unt, 30 g pesmet, sare ...
 
Ciuperci Cu Maioneza
1 Kg ciuperci, sare, 250-300 g maioneza, 100-150 ml smintina groasa, marar, patrunjel ...
 
Tartine Cu Sos Alb Cu Ciuperci
30 g unt, 30 g faina, 150 ml lapte, 10 ml smintina, 100 g brinza, 250 g ciuperci ...
 
Coltunasi Cu Brinza
Aluatul: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml untdelemn Umplutura: 1/4 kg brinza telemea, un ou...
 
Cascaval La Capac
100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare