Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Tocana de pui Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Tocana de pui

 
Inapoi
Sote de pipote
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Tocanita de pasare
Titlu
Tocana de pui
Ingrediente
900 g pui, 100 ml ulei, 500 g ceapa, 30 g bulion, 100 ml vin, boia de ardei, cimbru, dafin, usturoi, piper, sare.
Mod de Preparare
Puiul se taie bucati, se sareaza si se pune la prajit in uleiul incins, dupa care se scoate in alt vas. In uleiul ramas se pune la prajit ceapa taiata felii subtiri, se adauga boia de ardei si bulionul, se stinge cu apa si se rastoarna peste carne. Se mai adauga usturoiul taiat marunt, boabele de piper, o foaie de dafin, in fir de cimbru si vinul. Se potriveste de sare si se fierbe pana e gata carnea. La nevoie se mai adauga apa. Se serveste cu mamaliguta calda.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 12
Voturi: 3
4
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 555
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Papricas Ardelenesc De Pui
Un pui, o legatura patrunjel, o ceapa, boia, piper, sare, 1/4 kg smintina, o lingura faina ...
 
Cartofi Umpluti Cu Carne
12 cartofi mijlocii, 350g carne macra, 2 linguri untura, 2 cepe, 1 lingura verdeata tocata, 1 lingur...
 
Pilaf De Pui, Gaina, Rata, Curca, Vita, Vitel, Miel, Iepure, Porc
300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunz...
 
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
750 g ficat de vaca, porc sau vitel, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare ...
 
Miel Cu Tarhon
1 kg carne de miel, 2 cepe mici, 2 legaturi tarhon verde, 1/2 ceasca suc de rosii, zeama de lamiie, ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare