Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Tocana de pui Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Tocana de pui

 
Inapoi
Sote de pipote
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Tocanita de pasare
Titlu
Tocana de pui
Ingrediente
900 g pui, 100 ml ulei, 500 g ceapa, 30 g bulion, 100 ml vin, boia de ardei, cimbru, dafin, usturoi, piper, sare.
Mod de Preparare
Puiul se taie bucati, se sareaza si se pune la prajit in uleiul incins, dupa care se scoate in alt vas. In uleiul ramas se pune la prajit ceapa taiata felii subtiri, se adauga boia de ardei si bulionul, se stinge cu apa si se rastoarna peste carne. Se mai adauga usturoiul taiat marunt, boabele de piper, o foaie de dafin, in fir de cimbru si vinul. Se potriveste de sare si se fierbe pana e gata carnea. La nevoie se mai adauga apa. Se serveste cu mamaliguta calda.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 12
Voturi: 3
4
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 560
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Ciulama De Gaina
1 gaina, 1 ceapa, 2 linguri faina, 50g unt sau grasime de gaina, 1 morcov, 1 patrunjel, sare, 1 virf...
 
Costita Afumata Cu Ciuperci
1 kg ciuperci, 200 g costita afumata, 50 g unt, 2 linguri faina, 1 ceasca cu lapte, 2 linguri cascav...
 
Chicken Satay
500 g file de piept de pui (fara piele si os), o capatana de usturoi, o ceapa mica, 2 linguri de zah...
 
Pui Cu Sos De Whiskey Si Mar
2 bucati piept pui dezosat, 1 lingura unt, 100 ml whiskey, 100 ml smantana dulce, tarhon maruntit, s...
 
Pui Cu Fasole Verde
1 pui, 750 gr fasole, 2 linguri untura, 1 ceapa, un pahar zeama de carne sau apa, 5-6 rosii, 1 lingu...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare