Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Tort Alcazar Torturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Tort Alcazar

 
Inapoi
Tort Toamna-iarna
Sus
Torturi
Inainte
Tort aroma
Titlu
Tort Alcazar
Ingrediente
6 albusuri, 6 linguri zahar, 1 kg nuci date prin masina, vanilie, ulei. Crema : 6 galbenusuri, 6 linguri zahar, 1 kg unt, 1 pahar lapte, 1 paharel cafea, 1 lingura cacao, 1 paharel rom
Mod de Preparare
Se bat albusurile spuma cu zaharul si vanilia, se adauga nucile si se amesteca usor. Se pune compozitia intr-o tava dreptunghiulara, capitonata cu hirtie alba, unsa usor cu ulei, intinzindu-se cu lingura, ca stratul sa fie de grosime uniforma. Se coace la foc potrivit, iar cind este gata, se rastoarna pe un fund de lemn, se umezeste hirtia cu apa si se trge usor de pe tort. Se taie in doua sau trei foi egale pe lung si se unge fiecare cu urmatoarea crema: se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga laptele, cafeaua, se pune pe foc si se amesteca mereu pina ce compozitia incepe sa se ingroase, fara insa sa fiarba. Se ia de pe foc, se amesteca cu cacao si se lasa sa se raceasca. Se freaca untul spuma, se adauga romul si se amesteca cu compozitia fiarta; se freaca bine si se ung foile de tort. Tortul se imbraca cu aceeasi crema si se garniseste cu nuci pisate.
Mod de Servire
Se serveste taiat in bucati triughiulare.
Timp Preparare:
90 min.
Punctaj: 5
Voturi: 1
5
Dulciuri
Torturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1164
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Torturi
Tort Diplomat Aniversare
500 ml frisca, 2 oua, 2 plicuri gelatina (20 gr ), 100 gr zahar, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de ...
 
Tort De Mere Coapte
Se alege o cratita potrivita in diametru in care se pun 8 linguri de zahar si 8 linguri de ulei Se ...
 
Tort De Caspuni Cu Branza Dulce
Pt cca 12 bucati: 150 gr de piscoturi, 100 gr margarina sau unt cu jumatate de grasime, 250 gr c...
 
Cupola Cu Capsuni
Blat: 90 g unt, 6 oua, 175 g zahar,150 g faina ...
 
Tort Cu Crema De Nectarine
Blat: 100 g pricomigdale, 4 oua, 100 g zahar, un plic zahar vanilat, 60 g faina, 60 g amidon, un pli...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare