Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Tort aroma Torturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Tort aroma

 
Inapoi
Tort Alcazar
Sus
Torturi
Inainte
Tort bezea
Titlu
Tort aroma
Ingrediente
200 gr. miere, 200 gr. pesmet de piine neagra, 150 gr. migdale, 7 oua, o lingurita scortisoara pisata, 3 cuisoare pisate, o nucsoara pisata, o lingurita anison pisat, coaja rasa de la o lamiie; Crema: 250 gr. unt, 200 gr. zahar pudra, 1 galbenus, o esenta de cafea rece foarte concentrata
Mod de Preparare
Se bate spuma mierea cu galbenusurile adaugind treptat migdalele pisate foarte fin sau date prin masina de nuci, scortisoara, coaja de lamiie, cuisoarele, nucsoara si anasonul. Se amesteca usor cu albusurile batute spuma, iar apoi se adauga, putin cite putin(in ploaie) pesmetul. Se pune compozitia in forma de tort unsa si presarata cu faina si se da la cuptor; la inceput (pina se ridica) la foc potrivit, apoi la foc mic, cca 1 ora. Se scoate din forma, iar dupa ce s-a racit se taie in doua (pe lat), se umple si se garniseste cu urmatoarea crema: se freaca spuma untul si zaharul cu un galbenus, adaugind cite putina cafea concentrata, strecurata si racita.
Mod de Servire
Timp Preparare:
60 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Torturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1610
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Torturi
Tort Joffre
250 gr unt, 6 oua , 250 gr zahar pudra, 50 gr cacao, 100 gr zahar tos, 5 linguri apa, 1 lingura ...
 
Tort Toamna-iarna
Un blat de tort(cumparat sau facut in casa), doua budinci de cacao si una de vanilie, ciocolata, bis...
 
Tort De Argint
Blaturi: 1 kg faina, 250 g miere, 250 g zahar, 3 oua, 100 g nuci macinate, 1 lingurita bicarbonat; C...
 
Tort Cu Mere Si Dulceata
1 kg de mere ionathan, o lingura de fructe din dulceata, 100 gr de unt sau margarina, 4 oua, un pa...
 
Tort De Mere
5-6 mere, nuca, 100 gr zahar, 4-5 oua, 4-5 linguri zahar, 4-5 linguri faina ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare