Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Tort bezea Torturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Tort bezea

 
Inapoi
Tort aroma
Sus
Torturi
Inainte
Tort biscuit
Titlu
Tort bezea
Ingrediente
4 albusuri, 300 g zahar, 100 g alune, zeama de la o lamaie, un praf de sare; crema: 100 g zahar , 4 galbenusuri, 2 linguri cacao , 2 linguri apa, un pachet unt sau margarina
Mod de Preparare
Albusul se bate spuma, apoi se pune zaharul, zeama de lamaie si se mai bate inca 5 minute pe bain-marin. Se coc trei foi pe discuri de hartie in tava rotunda. Inainte de a se da foaia in cuptor se presara cu alune. In acest timp se face crema. Se amesteca toate componentele in afara de unt si se fierb pe baie de abur 10 minute. Crema calduta se amesteca bine cu untul frecat spuma. Se pune o foaie, se pune crema si tot asa, pana se termina foile si crema. In exterior, se acopera tot cu crema sau cu glazura de ciocolata.
Mod de Servire
Timp Preparare:
60 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Torturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1579
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Torturi
Tort De Vanilie
Pentru 6 linguri de pesmet pisat se iau 6 oua, 6 linguri de zahar, 1/2 pahar de nuci, vanilie, 1/2 n...
 
Tort De Coacaze
4 oua, 175 g zahar, zahar vanilat, coaja rasa de lamiie, 4 linguri apa calda, 1 lingura cacao, 75 g ...
 
Tort Diplomat
1 ou, 200 gr zahar, 200 gr lapte, vanilie, 1/2 kg frisca batuta, 1-2 linguri gelatina topita in p...
 
Tort Cu Crema De Alune
Blat: 6 oua, 6 linguri zahar, 7 linguri faina, 6 linguri lapte, 1 plic praf de copt, 1 zahar vanilat...
 
Tort Cu Crema De Nectarine
Blat: 100 g pricomigdale, 4 oua, 100 g zahar, un plic zahar vanilat, 60 g faina, 60 g amidon, un pli...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare