Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Tort Cabana Torturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Tort Cabana

 
Inapoi
Tort biscuit
Sus
Torturi
Inainte
Tort caramel
Titlu
Tort Cabana
Ingrediente
250 gr. zahar, 50 gr. untura, 600 gr. faina, 3 lingurite de miere, 4 lingurite de lapte, 2 oua intregi, 1 lingurita bicarbonat, cacao; Crema: 3 pungi budinca de vanilie, 750 ml de lapte, 250 gr. zahar pudra, 250 gr. unt, 2 vanilii; Glazura: 200 gr. zahar pudra, 3 linguri ulei, 3 linguri cacao, 4 linguri apa fiarta
Mod de Preparare
Se framinta toate ingredientele la un loc (fara cele incluse la Crema), se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac 2 foi care se taie in 3 parti pe lungimi egale (cind este calda foaia). In cealalta parte de aluat se pune cacao, se intinde si se fac 12 batoane lungi cit tava, din care se coc cite 6 odata. Budinca (crema) se fierbe cu laptele si se lasa la racit. Se freaca untul cu zaharul si cele 2 vanilii si se amesteca pina se omogenizeaza cu budinca racita. Glazura se face la rece din: 200 g zahar pudra, 3 linguri ulei, 3 linguri cacao, 4 linguri apa fiarta. Se amesteca bine si se toarna pe "cabana".
Mod de Servire
Timp Preparare:
80 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Torturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2111
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Torturi
Tort Cu Migdale Si Frisca
4 oua, 70 g faina, 150 g zahar, 70 g amidon, 50 g migdale, un praf de copt, 75 g dulceata de pere, 2...
 
Tort De Alune
140 gr alune, 140 gr zahar pudra, 140 gr faina, 140 gr unt; Crema: 3 oua, 120 g zahar, 1 baton v...
 
Tort De Albusuri
9 oua, 500 gr zahar, 1 cana mare cu visine, 1 cu nuca taiata , 1 cu stafide, 1 cu rahat, un praf de...
 
Tort Caramel
1 pahar smintina, 125 g unt, vanilie, faina cit cuprinde Crema: 150 g zahar ars, 1 pahar lapte, 150...
 
Tort Din Piscoturi De Sampanie Cu Dulceata
300 gr piscoturi sampanie, 5-6 linguri coniac, 5-6 linguri apa, 4-5 feluri dulceata, 200 gr frisca...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare