Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Tort din piscoturi de sampanie cu dulceata Torturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Tort din piscoturi de sampanie cu dulceata

 
Inapoi
Tort din gris
Sus
Torturi
Inainte
Tort Diplomat
Titlu
Tort din piscoturi de sampanie cu dulceata
Ingrediente
300 gr. piscoturi sampanie, 5-6 linguri coniac, 5-6 linguri apa, 4-5 feluri dulceata, 200 gr. frisca
Mod de Preparare
Se aseaza pe un platou un rind de piscoturi inmuiate in coniac diluat, se asterne deasupra un strat subtire de dulceata, apoi piscoturi acoperite cu o alta dulceata, si se repeta pina cind se termina piscoturile si cele 4-5 feluri de dulceata. Se imbraca cu frisca si se da la rece.
Mod de Servire
Timp Preparare:
20 min.
Punctaj: 1
Voturi: 1
1
Dulciuri
Torturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1084
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Torturi
Tort Cu Gelatina
3 oua, 250 gr zahar, 1 conserva mare compot de ananas, 40 gr gelatina alimentara,100 gr stafide, ...
 
Tort Din Piscoturi De Sampanie Cu Dulceata
300 gr piscoturi sampanie, 5-6 linguri coniac, 5-6 linguri apa, 4-5 feluri dulceata, 200 gr frisca...
 
Tort De Alune Cu Frisca Si Cafea
Tort de alune cu frisca si cafea 150 g alune, 150 g zahar, 150 g faina, 150 g unt ( din care 25 g pe...
 
Tort "cuib De Cartita"
Blat: 4 oua, 180 g zahar, un zahar vanilat, 180 g faina, o lingura mai plina cu cacao, un praf de co...
 
Tort Mignon
Blat: 500 g faina, 150 g zahar pudra, 3 galbenusuri, un praf de sare, 300 g unt ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare