Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Tort parfe Torturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Tort parfe

 
Inapoi
Tort "in viteza"
Sus
Torturi
Inainte
Tort Printesa
Titlu
Tort parfe
Ingrediente
4 oua, 6 linguri zahar, 250 g unt, 3 linguri cacao, 100 g biscuiti, 1 pahar lapte, 200 g rahat, visine din visinata
Mod de Preparare
Se bat pe foc in baie de aburi ouale cu zaharul pina se ingroasa ca o crema. Separat se freaca untul spuma si se adauga doua linguri de cacao, biscuitii muiati in lapte si bine storsi, rahatul si visine fara simburi din visinata. Se adauga incet crema de oua. Se unge un pergament si se asaza intr-o forma de chec, se toarna compozitia si se pudreaza printr-o sita cu restul de cacao.
Mod de Servire
Timp Preparare:
60 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Torturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1004
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Torturi
Tort De Curmale Si Frisca
250 gr zahar pudra, 300 gr curmale taiate, 300 gr alune date prin masina, 1 lingura pesmet fin, 10 a...
 
Tort Caramel
1 pahar smintina, 125 g unt, vanilie, faina cit cuprinde Crema: 150 g zahar ars, 1 pahar lapte, 150...
 
Tort Cu Nuci, Cacao Si Frisca
7 oua, 3 linguri pline de cacao, 100 gr nuci, 30 gr Unt, 1 pahar zahar tos, 250 gr frisca, zahar...
 
Tort Marilena Cu Lichior
5 albusuri, 250 g unt, 250 g zahar, 2 zahar vanilat, 5 galbenusuri, 250 g faina, un praf ...
 
Tort De Ciocolata Cu Portocale
125 gr unt, 4 oua, 125 gr zahar pudra, 60 gr faina, 100 gr ciocolata, coaja rasa de lamiie, dulc...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare