Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Tort Toamna-iarna Torturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Tort Toamna-iarna

 
Inapoi
Tort Printesa
Sus
Torturi
Inainte
Tort Alcazar
Titlu
Tort Toamna-iarna
Ingrediente
un blat de tort(cumparat sau facut in casa), doua budinci de cacao si una de vanilie, ciocolata, biscuiti simpli, zahar
Mod de Preparare
Se prepara budincile conform indicatiilor de pe plic. Intr-un vas se prepara un sirop din zahar si apa cu care se insiropeaza blatul de tort taiat in prealabil in doua. Tortul se umple cu una din budincile de ciocolata, iar pe deasupra se orneaza in felul urmator: suprafata tortului se imparte in doua jumatati egale: o jumatate se umple cu budinca de ciocolata, iar cealalta jumatate se umple cu budinca de vanilie. Pe jumatatea unsa cu budinca de vanilie se presara ciocolata rasa, iar pe jumatatea cu budinca de ciocolata se presara ciocolata alba rasa sau biscuiti sfarimati.
Mod de Servire
Se lasa la rece citeva ore si se serveste ca desert sau in timpul zilei
Timp Preparare:
20 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Torturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1434
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Torturi
Tort Cu Mere Dulci
200 g unt, 150 g zahar, 2 zahar vanilat, 3 oua, 300 g faina, praf de copt, 75 ml lapte, 3 linguri su...
 
Tort Noapte – Zi
Blatul: 6 oua, 1 cutie de instant puding de ciocolata, 1/2 pahar zahar ...
 
Tort De Ciocolata Cu Biscuti De Cacao
400 gr biscuiti cu cacao, 150 gr ciocolata, 80 gr zahar pudra, 4 oua, 1/4 kg frisca, rom ...
 
Tort Diplomat
1 ou, 200 gr zahar, 200 gr lapte, vanilie, 1/2 kg frisca batuta, 1-2 linguri gelatina topita in p...
 
Deliciu De Ciocolata Cu Blat De Nuci
Blat: 250 g nuci macinate, 200 g zahar, 100 ml apa, 7 oua, 3 linguri cacao, vanilie ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare