Turnedos sote 9613 Retete Preparate Din Carne
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Turnedos sote Preparate din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Turnedos sote

 
Inapoi
Ramstec la tava
Sus
Preparate din carne
Inainte
Turnedos cu sos de vin
Titlu
Turnedos sote
Ingrediente
1 muschi de 1-1,500 kg, 1 lingura de unt sau ulei, sare, piper
Mod de Preparare
Alegem un muschi bun de vaca, taiem capul si coada, curatam vinele si pielitele. Muschiul trebuie sa ramana rotund, lung, frumos. Taiem un turnedos, adica o felie groasa de un deget, in greutate de 125-150 g. Presaram felia cu piper, o ungem pe o parte si pe alta cu unt sau cu ulei, potrivim cu mana forma si punem bucata pe o farfurie. Procedam la fel cu toate feliile. Cu 10 minute inainte de masa topim intr-o tigaie o bucatica de unt, punem feliile si le prajim la foc iute, intorcandu-le o singura data. In 10-15 minute, turnedosul este gata. Inainte de a lua friptura de pe foc, presaram sare. Pregatim crutoane, adica felii de paine prajita, groase de 1/2 deget. Painea nu trebuie sa fie prea uscata. Punem turnedosurile pe crutoane in farfurie, iar sosul il turnam deasupra.
Mod de Servire
Servim cu piure de cartofi, cu mazare, fasole fideluta, cartofi noi sote, cartofi prajiti etc. De asemenea, sos de tarhon, salata verde sau oricare alta salata.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Preparate din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 670
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne
Dovlecei Umpluti Cu Carne
5 dovlecei, 250 g carne, o bucatica grasime de la rinichi, 1 galbenus, marar dupa gust, 300 g unt, 1...
 
Sarmale In Foi De Varza Acra Cu Carne
Varza acra cca 1,5 kg; 1/2 kg carne de porc, 200 g ceafa de porc afumata, 50-100 g orez,100 g ceapa,...
 
Pilaf De Pui
 
Bulion Alb (zeama De Carne)
1,500 kg carne, 3 l apa...
 
Coltunasi Cu Carne
Aluatul:2 oua, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml untdelemn Tocatura:200 g vitel,50 g ceapa, 2 linguri u...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare