Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura cu nuci de pasca Cozonac

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura cu nuci de pasca

 
Inapoi
Umplutura cu fructe pentru pasca
Sus
Cozonac
Inainte
Umplutura de brinza de vaci pentru pasca
Titlu
Umplutura cu nuci de pasca
Ingrediente
6 oua, 4 linguri zahar pudra, vanilie, coaja de lamiie, 180 g nuci macinate
Mod de Preparare
Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga vanilia, coaja de lamiie, albusurile spuma si la urma nucile si se amesteca totul usor. Compozitia se toarna peste aluatul din tava si se da la cuptor.
Mod de Servire
Timp Preparare:
20 min.
Punctaj: 2
Voturi: 1
2
Dulciuri
Cozonac
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2004
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Cozonac
Umplutura De Brinza De Vaci Pentru Pasca
1 kg brinza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura p...
 
Pasca Poloneza
15 gr drojdie, o ceasca apa calda, o ceasca zahar, 3 cani lapte cald, 4 cani faina, 6 oua; o ceasca...
 
Pasca Cu Brinza De Vaci
750 gr brinza de vaci proaspata, 100 gr unt, 200 ml smintina, 50 gr gris, 50 gr faina, 200 gr z...
 
Pasca De Paste
Pentru aluat: o lingura drojdie de bere, 1 kg faina, 8 galbenusuri, coaja de lamiie, o cana cu lapt...
 
Cozonac La Tava Cu Visine Si Crema
Aluat: 1/2 cub drojdie, 100 ml lapte, 250 g faina, un praf de sare, 50 g unt moale, 1 ou, 50 g zahar...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare